Γκέντζογλου: «Καλή σεζόν για μένα»

Gazzetta team
Γκέντζογλου: «Καλή σεζόν για μένα»

bet365

Ο Σάββας Γκέντσογλου μίλησε για την παρουσία του στην Λιβόρνο και τις συνθήκες που βρήκε στην ομάδα. Ο νεαρός άσος αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα τονίζοντας ότι θα περιμένει να πάρει ευκαιρίες από τον Φερνάντο Σάντος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Γκέντσογλου στους 94,6:

Για την χρονιά που ολοκληρώθηκε στο Λιβόρνο: «Ήταν ένα πολύ μεγάλο πρωτάθλημα με 42 παιχνίδια, αρκετά κουραστικό. Ευτυχώς στο τέλος πήγαν όλα καλά και πήραμε την άνοδο. Ήταν κομβική σεζόν γιατί πέρυσι δεν έπαιξα καθόλου στη Σαμπντόρια και φέτος πήρα χρόνο συμμετοχής. Η σεζόν ξεκίνησε δύσκολα αλλά στην συνέχεια όλα έγιναν καλύτερα και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Η σεζόν για μένα ήταν πάρα πολύ καλή. Θέλω να κάνω διακοπές τώρα και για τη νέα σεζόν θα δούμε. Αν δεν υπάρχει κάποια πρόταση από μεγάλη ομάδα, λογικά θα παραμείνω εκεί αλλά θα τα δούμε σε 10-15 μέρες».

Για την Εθνική ομάδα: «Ποιός ποδοσφαιριστής δεν θέλει να παίζει στην Εθνική. Αν συνεχίσω να παίζω καλά πιστεύω ότι θα μου δώσει μία ευκαιρία ο προπονητής…»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα