Αλβάρες: «Ευχαριστώ τον Αστέρα»

Θοδωρής Βασίλης
Αλβάρες: «Ευχαριστώ τον Αστέρα»

bet365

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας ο Λεάντρο Αλβάρες αποτελεί παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αργεντινός άσος αποχαιρέτησε τους φιλάθλους ενώ αναφέρθηκε και στα μελλοντικά του σχέδια.

«Φεύγω από τον Αστέρα απόλυτα ικανοποιημένος από την συμπεριφορά όλων κι εύχομαι τα καλύτερα στο σύλλογο για το μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέλος της ομάδας αυτά τα δύο χρόνια. Φέτος ήταν η καλύτερη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου και είμαι περήφανος που συμμετείχα. Ευχαριστώ τον κόσμο, τους συμπαίκτες, τον προπονητή για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε», ανέφερε στην Sportday ο Αργεντινός για να προσθέσει στη συνέχεια όσον αφορά τα μελλοντικά του σχέδια:

«Περίμενα πρώτα να μιλήσω με τους ανθρώπους του Αστέρα. Δεν έχω συζητήσει με καμία άλλη ομάδα. Από εδώ και πέρα θα κοιτάξω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Φυσικά μετά από πέντε χρόνια στην Ελλάδα, θα προτιμούσα να συνεχίσω εδώ. Θα περιμένω να δω τι προτάσεις θα υπάρξουν. Όλοι έχουν εικόνα από μένα και το τι μπορώ να κάνω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα