«Παλεύει» ο Μισίμοβιτς για... Πειραιά!

«Παλεύει» ο Μισίμοβιτς για... Πειραιά!

«Παλεύει» ο Μισίμοβιτς για... Πειραιά!

bet365

O Μισίμοβιτς θέλει Ολυμπιακό και στα επόμενα 24ωρα θα ξέρει αν το μέλλον του είναι στην Κίνα ή στην Ευρώπη! Πιέζει ο Βόσνιος και ελπίζει να αποχωρήσει!

Ο Μισίμοβιτς βρίσκεται σε κέντρο αποθεραπείας στην Γερμανία, αλλά το μυαλό του είναι στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο ίδιος δεν θέλει να συνεχίσει στην Κίνα, το έχει μεταφέρει στους ιθύνοντες της Γκουιζού και ο μάνατζέρ του έχει ανοίξει γέφυρες με την ομάδα του, αλλά και με τον Ολυμπιακό. Οι Βόσνιοι επιμένουν πως διεθνής μέσος πιέζει για να φύγει, έχει τονίσει πως δεν μπορεί κυρίως για προσωπικούς λόγους να συνεχίσει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, με τον μάνατζέρ του να πρεσάρει για άμεση λύση.

Μάλιστα, φήμες που δεν επιβεβαιώνονται μιλούν για ταξίδι - αστραπή στην Αθήνα, ώστε να τα πει από κοντά με τους ιθύνοντες των Πειραιωτών. Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, ο ίδιος έχει στείλει... μήνυμα στον εκπρόσωπό του, πως είναι θετικός να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, μιας και τον δελεάζει το Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, υπάρχουν και προτάσεις από ομάδες της Γερμανίας, ωστόσο ο ίδιος περιμένει να ξεκαθαρίσει σύντομα το θέμα και να προχωρήσει η περίπτωση της μεταγραφής του στους ερυθρόλευκους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα