Υπογράφει και ο Ρόβας!

Υπογράφει και ο Ρόβας!

Υπογράφει και ο Ρόβας!

bet365

O 29χρονος μέσος αναμένεται να τελειώσει και... τυπικά από τον Απόλλωνα και να κάνει πράξη την επιθυμία του να συνεχίσει στην Ενωση.

Ο Βασίλης Ρόβας φέρεται πως πήρε την απόφασή του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Αυτό τουλάχιστον αναμένεται να γνωστοποιήσει και με κάθε επισημότητα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον Απόλλωνα για το μέλλον του.

Πρόκειται άλλωστε για τον παίκτη που φέρονται να ήθελαν σαν... τρελοί οι Δέλλας και Λυμπερόπουλος (ειδικά ο τελευταίος) γεγονός μάλιστα που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην απόφαση του 29χρονου μέσου αφού του έχουν ξεκαθαρίσει πως τον θέλουν για να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής της νέας ΑΕΚ. Και ο ίδιος όμως υποστηρίζει πως θέλει πολύ να συμμετέχει στην προσπάθεια αναγέννησης της Ενωσης και γι' αυτό δεν είχε ξεπέρασε τους όποιους ενδοιασμούς είχε για το γεγονός πως θα αγωνίζεται στην ερασιτεχνική κατηγορία.

Αλλωστε η προοπτική συνεργασίας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το ενδεχόμενο να αποτελέσει μέλος της ΑΕΚ που θα μπει στο νέο ''σπίτι'' της ομάδας στην Νέα Φιλαδέλφεια...

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα