Κραυγή αγωνίας για Πανιώνιο

Gazzetta team
Κραυγή αγωνίας για Πανιώνιο

bet365

Οπαδοί των «κυανέρυθρων» συναντήθηκαν με μέλη της Πανιώνιας Κίνησης, ζητώντας τους να τους πληροφορήσουν για το τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα.

Αντιπροσωπεία τον «Πανθήρων» και των «Ιώνων» συναντήθηκαν με μέλη της Πανιώνιας Κίνησης. Όπως αναφέρει το Goal, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Βασίλης Τσάβαλος, μαζί με τον Σπύρο Μίχου και τον Νίκο Γκλεζάκο. Ο κόσμος εξέφρασε την αγωνία του προς τους άνδρες της «κίνησης», ρωτώντας τους για την επόμενη μέρα στο σύλλογο. «Πείτε μας τι γίνεται, θα τρελαθούμε με αυτά που ακούμε. Θέλουμε υπεύθυνες απαντήσεις», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Ο Τσάβαλος τους τόνισε ότι η ομάδα θέλει τον κόσμο δίπλα της, να μείνει συσπειρωμένος και να πορευτούν ως μία γροθιά. Στις επόμενες μέρες, ίσως και σήμερα, αναμένεται να γίνει συνάντηση του Δ.Σ προκειμένου να αποφασιστεί ο δρόμος που θα ακολουθήσει ο σύλλογος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα