«Σκανάρουν» ξανά Ισπανία Μίτσελ και Λορένθο

«Σκανάρουν» ξανά Ισπανία Μίτσελ και Λορένθο

Δημήτρης Τομαράς
«Σκανάρουν» ξανά Ισπανία Μίτσελ και Λορένθο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Μίτσελ με τον Χουάνχο Λορένθο θα έχουν και πάλι στραμμένα τα βλέμματά τους στην Ισπανία και την τελευταία αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Παιχνίδια όπως το Γρανάδα-Χετάφε (ελέω της Χετάφε που έχει αρκετούς παίκτες που ενδιαφέρουν τον Μίτσελ), Ράγιο Βαγιεκάνο-Αθλέτικ Μπιλμπάο και το Σαραγόσα-Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αυτά που θα απασχολήσουν για το βράδυ του Σαββάτου τους Μίτσελ και Χουάνχο Λορένθο. Ο έμπειρος Ισπανός προπονητής θα... σκανάρει ξανά αγώνες από την Πριμέρα Ντιβιζιόν ενώ υπάρχει η πιθανότητα να καταπιαστεί και με την Σεγκούντα Ντιβιζιόν την Κυριακή.

Επιπλέον ο Μίτσελ εξακολουθεί να έχει ρίξει μεγάλο βάρος σε υπόθεσης όπως των Πέδρο Λεόν, Βερδού καθώς και άλλων ποδοσφαιριστών που έχει ψηλά στην λίστα του (όπως τον Μιγκέλ Τόρες). Ο ίδιος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Χουάνχο Λορένθο και με την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με σκοπό να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται μεταγραφικές περιπτώσεις που τον απασχολούν έντονα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα