Τον πρώτο λόγο ο Σεροπιάν

Gazzetta team
Τον πρώτο λόγο ο Σεροπιάν

bet365

Συνάντηση της διοίκησης των Χανίων με το Μουράτ Σεροπιάν αναμένεται να υπάρξει μέσα στην εβδομάδα σχετικά με τη συνεχισή ή όχι της συνεργασίας και την ερχόμενη σεζόν. Θετικά τα μηνύματα για Περιβόλια.

Ραντεβού με τον προπονητή του ΑΟΧ Μουράτ Σεροπιάν θα έχει εντός της εβδομάδας η διοίκηση του συλλόγου σχετικά με την ανανέσω ή μη της συνεργασίας των δύο πλευρών και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση του χανιώτικου συλλόγου έχει κάνει γνωστό στον κόουτς που οδήγησε την ομάδα στην ανοδό της στη Football League πως θέλει να συνεχιστεί η συνεργασία τους και τη νέα περίοδο.

Περισσότερες εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να υπάρξουν μετά την ανάδειξη του Δ.Σ. Σε περίπτωση που τελικά ο Σεροπιάν απαντήσει αρνητικά στην πρόταση των διοικούντων, οι τελευταίοι εξετάζουν κι άλλες περιπτωσεις προπονητών που ίσως αποτελέσουν τον διαδοχό του.

Τέλος θετικά είναι τα μηνύματα που έχουν λάβει οι ιθύνοντες του κρητικού συγκροτήματος από τον Δήμο Χανίων σε ότι έχει να κάνει με την χρησιμόποιηση των Περιβολίων ως έδρα και δεν αποκλείεται ΑΟΧ και Πλατανιάς να χρησιμοποιούν από κοινού το γήπεδο. Το εν λόγω ζήτημα βρίσκεται στη λίστα των θεμάτων που θα συζητητθούν στα μέσα Ιουνίου από τη Δημοτική Αρχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα