Θέλει να την κάνει για... λιμάνι!

Θέλει να την κάνει για... λιμάνι!

Θέλει να την κάνει για... λιμάνι!

bet365

Ο Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς ζήτησε επίσημα από την Γκουιζού Ρενέ να τον αφήσει να φύγει πιέζοντας προς πάσα κατεύθυνση για... Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αλίευσε το Gazzetta.gr από την Βοσνία ο διεθνής μεσοεπιθετικός βλέποντας να ανοίγεται μπροστά του η προοπτική της Ευρώπης και η δυναμική του Ολυμπιακού και του Τσάμπιονς Λιγκ έβαλε ως στόχο του να σπάσει το συμβόλαιό του με την Γκουιζού Ρενέ. Τι πιο απλό λοιπόν από το να αιτηθεί με επίσημο έγγραφό του προς την ομάδα της Κίνας να τον αφήσει να φύγει.

Ο Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς που αποτελεί έναν εκ των μεγάλων στόχων των Πειραιωτών και είναι συμπαίκτης του άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ασκεί μεγάλη πίεση προς την διοίκηση της Γκουιζού προκειμένου να φύγει. Θέλει πολύ οι νταμπλούχοι Ελλάδας να αποτελέσουν τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό και θα κάνει ότι μπορεί έτσι ώστε να πετύχει αυτό που επιθυμεί.

Είναι χαρακτηριστικό ό,τι, όπως αποκάλυψε το Gazzetta o Μισίμοβιτς ήδη έχει μιλήσει στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Βοσνίας, Σαφέτ Σούσιτς, για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού με τον δεύτερο να τον συμβουλεύει να πάει στον Ολυμπιακό δίχως δεύτερη σκέψη. Ο έμπειρος διεθνής άσος βέβαια έχει μιλήσει και με άλλους για τους πρωταθλητές, έχοντας αντιληφθεί πως έχει μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γυρίσει στην Ευρώπη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα