«Δεν φαντάζομαι Ιντερ χωρίς Μοράτι»

«Δεν φαντάζομαι Ιντερ χωρίς Μοράτι»

«Δεν φαντάζομαι Ιντερ χωρίς Μοράτι»

bet365

Επιχειρηματίας από... Ινδονησία έκανε πρόταση στον Μάσιμο Μοράτι για να αγοράσει την Ιντερ αλλά ο Χαβιέ Ζανέτι πιστεύει πως αυτό δε θα γίνει.

Ο Ινδονήσιος επιχειρηματίας Ερικ Τοχίρ προτείνει στον Μοράτι, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, το ποσό των 300 εκατ. ευρώ για να πάρει τις μετοχές των Νερατζούρι και την Πέμπτη η Gazzetta dello Sport -που πάντα είναι έγκυρη στα θέματα της Ιντερ- έγραφε ότι για πρώτη φορά ο Μοράτι το σκέφτεται.

Μία μέρα μετά, την Παρασκευή, η Gazzetta λέει ότι ο Μοράτι δε θέλει τελικά να πουλήσει την πλειοψηφία των μετοχών, με τα υπόλοιπα ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι είναι μεγάλο πρόβλημα στις συζητήσεις το γεγονός ότι η Ιντερ έχει μαύρη τρύπα 150 εκατ. ευρώ και ο Ινδονήσιος δε θέλει να αναλάβει αυτός τα χρέη...

Οπως και να έχει, ο αρχηγός της ομάδας, Χαβιέ Ζανέτι, δε θέλει και δεν πιστεύει ότι θα υπάρξει αλλαγή εποχής στους Νεραζούρι.

«Ξέρω το πάθος του προέδρου και της οικογένειας του για την Ιντερ και αυτό δε θα πρέπει να το ξεχάσει ο ίδιος. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει αλλά προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ την Ιντερ χωρίς τον Μοράτι. Είναι πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο...».

 

SERIE A Τελευταία Νέα