Περιζήτητος ο Βερδού

Περιζήτητος ο Βερδού

Gazzetta team
Περιζήτητος ο Βερδού

bet365

Δυσκολίες παρουσιάζει για τον Ολυμπιακό η περίπτωση του Γιόαν Βερδού, αφού ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Ο 30χρονος μέσος που μένει ελεύθερος από την Εσπανιόλ βρίσκεται στη λίστα του Μίτσελ, ωστόσο την ίδια ώρα εκτός από τις Σεβίλλη και Ρεάλ Σοσιεδάδ, τον θέλουν οι Σαουθάμπτον και Σουόνσι.

Επίσης, «αγκάθι» για τον Ολυμπιακό αποτελεί και το οικονομικό καθώς στις συζητήσεις που είχε ο Βερδού με τον Μίτσελ φέρεται να ζήτησε 1,5 εκατ. ευρώ για να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού έναντι των υπόλοιπων μνηστήρων είναι ότι θα αγωνιστεί στο Champions League, παράμετρος που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη για την συνέχεια της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα