«Ανοχή τέλος»

«Ανοχή τέλος»

Gazzetta team
«Ανοχή τέλος»

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση σε αρκετά σκληρό και έντονο ύφος σχετικά με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια των διαιτητών του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ επισήμανε πως θα κινηθεί νομικά.

Η ερυθρόλευκη ανακοίνωση επισημαίνει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της και τους φιλάθλους γενικότερα, σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal News, που κάνει λόγο για «ντου» του προέδρου του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και για διαμαρτυρίες του για τις αποφάσεις τους.

Η εφημερίδα, προφανώς για να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις και να προκαλέσει ζημιά στον πρόεδρό μας και την ομάδα μας, δημοσιεύει πρωτοσέλιδα την ανύπαρκτη δήλωση «ο Μαρινάκης έκανε… ντου στο ημίχρονο» χωρίς μάλιστα να την αποδίδει σε κάποιο πρόσωπο στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας.

Ταυτόχρονα, αναφέρει πρωτοσέλιδα συκοφαντικά και ψευδέστατα, ότι «ο ερυθρόλευκος πρόεδρος διαμαρτυρήθηκε για τις αποφάσεις της στο πρώτο 45λεπτο του τελικού» αναφέροντας, ότι κάτι τέτοιο το «είπε» η διαιτητική εξάδα του τελικού, γεγονός όμως που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τις δηλώσεις των έξι διαιτητών στην ΚΕΔ οι οποίες αναπαράχθηκαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Το δημοσίευμα αυτό καθαυτό, αλλά και η μαζική αναπαραγωγή του από ιστοσελίδες, είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των χυδαιοτήτων, στοχεύοντας τον Ολυμπιακό και το ποδόσφαιρο. Προφανέστατα θα δοθεί συνέχεια στο θέμα στα δικαστήρια, για να αποκαλυφθεί ποιοι κρύβονται πίσω από τους συκοφάντες. Όποιοι και αν είναι και όποια ιδιότητα και αν έχουν, πρέπει επιτέλους να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν.

Ταυτόχρονα εκφράζουμε τη θλίψη και την απογοήτευση μας προς τον εκδότη του Goal News Φώτη Μπόμπολα και τον διευθυντή Ανδρέα Δημάτο για τις πρωτοβουλίες και τις πρακτικές της εφημερίδα τους και αναρωτιόμαστε επιπλέον, εύλογα, πως είναι δυνατόν ένα τόσο άθλιο, αναληθές και συκοφαντικό δημοσίευμα να υπογράφεται από τον κ. Σωτήρη Τριανταφύλλου, Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Εκτός αν άλλοι το έχουν συντάξει και αυτός απλώς το προσυπογράφει.

Τέλος, ξεκαθαρίζουμε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα απαντάει στις συκοφαντίες, χωρίς υπεκφυγές και θα ενημερώνει τον κόσμο του Ολυμπιακου για τους πρωταγωνιστές αυτού του βρώμικου πολέμου, ο οποίος έχει στηθεί και στον οποίο έχουν κυρίαρχο ρόλο συγκεκριμένα ΜΜΕ. Ο καιρός της ανοχής τελείωσε. Αν κάποιοι νομίζουν ότι θα εξακολουθούμε να παρατηρούμε να δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη, να πυροβολούν το ποδόσφαιρο και να θίγουν ανθρώπους και υπολήψεις, «πλανώνται πλάνην οικτράν»…».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα