«Βγάζω το καπέλο στον Ψωμιάδη!»

«Βγάζω το καπέλο στον Ψωμιάδη!»

Gazzetta team
«Βγάζω το καπέλο στον Ψωμιάδη!»

bet365

Ακρως ειρωνικός ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά την απόφαση του δικαστηρίου για νέα αναβολή, τονίζοντας ότι του βγάζει το καπέλο για τον τρόπο που ξεφεύγει από την δικαιοσύνη.

«Θέλω να πω ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ένας καταπληκτικός τύπος. Καταφέρνει και βγαίνει νικητής εννέα συνεχόμενα χρόνια. Παίζει μόνος του απέναντι στο ελληνικό δημόσιο, την ΑΕΚ, τη δικαιοσύνη, τη λογική, αλλά καταφέρνει πάντα και μας κερδίζει με αποδεδειγμένα εγκληματα εις βάρος του Δημοσίου και της ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο Ντέμης μετά και τη νέα αναβολή για να προσθέσει: «Του βγάζω το καπέλο και ας προβληματιστεί οποιοσδήποτε».

Τέλος, για το αν θεωρεί ότι η ΑΕΚ μπορεί να κερδίσει την υπόθεση δήλωσε: «Από την στιγμή που ορίστηκε για τον Σεπτέμβριο και σύμφωνα με αυτά που γράφονται ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ θα λυθεί ως εταιρεία, σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να παρίσταται στο διακαστήριο απέναντί του. Δεν είμαι νομικός, αλλά θεωρώ ότι οι πιθανότητες νίκης είναι λιγοστές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα