«Κράξιμο» στον Special One!

Θάνος Σαρρής
«Κράξιμο» στον Special One!

bet365

Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Βιλαρουμπί, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον Ζοσέ Μουρίνιο και δήλωσε... ευτυχισμένος που φεύγει από την Ισπανία!

Ο Ζοσέ δεν είναι ένας προπονητής που έχει πολλούς συμπαθούντες. Αντίθετα, έχει καταφέρει να μπει στο... μάτι αρκετών με τον ιδιαιτερο χαρακτήρα του. Ένας από αυτούς είναι και ο Βιλαρουμπί. Ο αντιπρόεδρος της Μπάρτσα τόνισε ότι δεν βλέπει τίποτα καλό στον Πορτογάλο και προειδοποίησε την Τσέλσι ότι αν δεν αλλάξει χαρακτήρα θα φέρει την καταστροφή!

«Αν συμπεριφέρεται όπως έκανε στην Ισπανία, θα προκύψει μία ατυχής σχέση. Μια καταστροφή. Και σε αυτή την ηλικία δεν πρόκειται να αλλάξει. Η θέση μου δεν προκύπτει από το ότι ήταν προπονητής στον αντίπαλο, αλλά από το ποιος είναι και το τι έκανε. Τα τρία του χρόνια στην Ισπανία δημιούργησαν μόνο διαφωνίες και καυγάδες. Δεν φέρνει τίποτα θετικό. Μπορείς να μάθεις καλά πράγματα για τη ζωή παρακολουθώντας ανθρώπους στο ποδόσφαιρο, το τσίρκο ή την όπερα. Αυτός δεν έφερε τίποτα καλό. Δεν υπήρχε θετική ισορροπία. Δεν μπορώ να δω τίποτα καλό σε αυτόν. Ούτε ένα πράγμα», τόνισε αρχικά για τον Mou που φέρεται να έχει ήδη υπογράψει στην Τσέλσι.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σε αθλητικούς όρους, ίσως δεν είμαι ο κατάλληλος για να ρωτήσετε. Αλλά σε πολιτιστικούς, ήταν καταστροφή. Πέραν από την επιθετικότητά του στον προπονητή της Μπάρτσα, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί όπου πηγαίνει, οι σχέσεις με τους παίκτες, με τον Τύπο, είναι εντελώς απαίσιες. Είμαι χαρούμενος που λείπει. Όπως και όλοι στην Ισπανία. Δεν ενδιαφέρομαι για αυτόν. Φύγε, αντίο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα