Βάζει σφραγίδα ο Αλαφούζος!

Βάζει σφραγίδα ο Αλαφούζος!

Βάζει σφραγίδα ο Αλαφούζος!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το εντυπωσιακό... γκολ του Γιάννη Αλαφούζου με την αγορά του «Απήλιον»!

Η μετακόμιση του Παναθηναϊκού από την Παιανία, που ανήκε στον Γιώργο Βαρδινογιάννη στο προπονητικό κέντρο «Απήλιον», που θα ανήκει στην ΠΑΕ είναι μία εντυπωσιακή κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου. Μία κίνηση , με την οποία ο Αλαφούζος βάζει σφραγίδα , ότι είναι εδώ και η ιστορία θα γράψει όταν αποχωρήσει ο ίδιος κάποια στιγμή από την ομάδα, ότι επί ημερών του ο Παναθηναϊκός απέκτησε δικό του προπονητικό κέντρο. Φυσικά η απορία όλων είναι που βρήκε τα χρήματα ο Αλαφούζος για να αγοράσει νέο προπονητικό κέντρο, όταν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα και τα βγάζει πέρα με δυσκολία, μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει.

Η απάντηση είναι απλή. Τα 10 εκ. ευρώ ακούγονται πολλά σαν νούμερο, αλλά η συμφωνία αναφέρει ότι η αποπληρωμή θα γίνει σε 10 χρόνια. Τότε θα περάσει και τυπικά το προπονητικό κέντρο στην κυριότητα της ΠΑΕ. Επί της ουσίας δηλαδή ο Αλαφούζος θα δίνει 1 εκ. ευρώ τον χρόνο στον Τσακίρη, όσα χρήματα έδινε επί πολυμετοχικότητας και η ΠΑΕ στην οικογένεια Βαρδινογιάννη για το ενοίκιο της Παιανίας. Και προσοχή τότε μιλάγαμε για ενοίκιο, τώρα μιλάμε ότι αυτά τα χρήματα θα δίνονται για την αγορά. Θα έχει δηλαδή δικό του προπονητικό κέντρο ο Παναθηναϊκός. Ο Αλαφούζος με την κίνηση αυτή πετυχαίνει και άλλα δύο πράγματα. Αποδεικνύει και με πράξεις, ότι δεν είναι μπροστινός του Βαρδινογιάννη, όπως κάποιοι έλεγαν από το καλοκαίρι.

Πείθει τους φίλους του Παναθηναϊκού, ότι είναι αποφασισμένος να κάνει ουσιαστικές κινήσεις με μεγάλο όφελος , για την ομάδα. Μεγαλύτερο σίγουρα από οποιαδήποτε μεταγραφή.
Ακόμα όταν εγγυάται ότι θα δοθούν τα 10 εκ. ευρώ για το νέο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού δείχνει, ότι όντως έχει φάει «ένεση» με τον Παναθηναϊκό και ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του οικονομικά, για να επιβιώσει η ομάδα. Δύσκολο να τα καταφέρει για μένα χωρίς άλλη βοήθεια, αλλά ο χρόνος θα δείξει.

Σε αυτό τον χρόνο που είναι στην ομάδα ο Αλαφούζος έχει κάνει λάθη, πάρα πολλά λάθη και αρκετά από αυτά μπορεί να τα χαρακτηρίσεις και εγκλήματα! Ολοι , όμως, οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι κάνει ότι περνάει από το χέρι του , για να επιβιώσει οικονομικά ο Παναθηναϊκός, χωρίς βοήθεια και παλεύει 24 ώρες το 24ωρο.

ΥΓ1: Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης με την κίνησή του να ζητήσει 1,2 εκ. ευρώ ενοίκιο από τον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά να του δείξει την έξοδο επιβεβαίωσε όσους έλεγαν τόσο καιρό, ότι έψαχνε εκδίκηση για τα συνθήματα σε βάρος του ίδιου και της οικογένειάς του. Εξάλλου επί της ουσίας το δήλωσε και στην Livesport. Είναι υπερβολικό το ποσό, που ζήτησε και έθεσε σε κίνδυνο την ομάδα τις παραμονές της εξέτασης της έφεσης για την αδειοδότηση.

ΥΓ2: Αν ο Παναθηναϊκός πάρει και την αδειοδότηση την Πέμπτη τότε σε δύο ημέρες ο Αλαφούζος θα έχει πετύχει δύο εντυπωσιακά γκολ. Αν δεν την πάρει, όμως, θα το χρεωθεί ανεξάρτητα με τις μεθοδεύσεις και τις επιθυμίες της .....κόκκινης ομοσπονδίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.