Ανακοινώνεται το «Απήλιον»!
Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεδρίασε και συμφώνησε για την αγορά του Απήλιον και αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα, αφού είναι σχεδόν ολοκληρωμένη η συμφωνία με το προπονητικό κέντρο που ανήκει στον Κώστα Τσακίρη.
Το Απήλιον θα κοστίσει στους πράσινους οχτώ εκατομμύρια ευρώ, συν άλλα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τα επιπλέον 50 στρέμματα και θα αποπληρωθεί σε δόσεις, ενώ οι εγκαταστάσεις θα ανήκουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός κι όχι στον Γιάννη Αλαφούζο.
Το μισθωτήριο με την οικογένεια Βαρδινογιάννη για την Παιανία ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και η σύμβαση του Πανιωνίου με τον Γιώργο Τσακίρη τον Αύγουστο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Γκαγκάτσης για την επιστροφή των Ελλήνων διαιτητών: «Θέλουμε ομοφωνία των τεσσάρων, εάν υπάρξει καχυποψία θα το καθυστερήσουμε»
- Αθανασίου στους Galacticos by Interwetten: «Θα έχουμε... ψωμάκι μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό, χρειάζεται και στόπερ»
- Κύπελλο Ελλάδας: Οι 15 ομάδες της League Phase και η μία εκκρεμότητα
