«Στα ερυθρόλευκα ο Κεσέρου»

«Στα ερυθρόλευκα ο Κεσέρου»

«Στα ερυθρόλευκα ο Κεσέρου»

bet365

Πολύ κοντά στον Κλαούντιου Κεσέρου ο Ολυμπιακός, με τους Ρουμάνους να τονίζουν πως την Παρασκευή θα ολοκληρωθεί το deal!

O Κεσέρου είναι ένας ακόμα παίκτης που είναι αρκετά ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού, με τους Ρουμάνους πάντως να προχωρούν ακόμα περισσότερο το θέμα και να υποστηρίζουν πως την Παρασκευή θα ολοκληρωθεί η συμφωνία. Οι συμπατριώτες του 26χρονου φορ επιμένουν πως στο τέλος της εβδομάδας οι ερυθρόλευκοι θα έχουν συνάντηση με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να δώσουν την απάντησή τους, η οποία εκτιμάται πως θα είναι θετική.

Ο πρώτος σκόρερ της γαλλικής ομάδας (17 τέρματα) επιθυμεί διακαώς να παίξει στους Πειραιώτες, γνωρίζει αρκετές λεπτομέρειες και ήδη έχει... ανάψει το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του. Σημειώνεται πως προ ημερών ο ίδιος ο παίκτης είχε ξεκαθαρίσει μιλώντας στο Gazzetta.gr πως θα του άρεσε να αγωνιστεί στους νταμπλούχους Ελλάδας ενώ το συμβόλαιό του με την Ανζέ εκπνέει φέτος το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα