«Με θέλει ο Ολυμπιακός»

«Με θέλει ο Ολυμπιακός»

«Με θέλει ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Μισίμοβιτς στην λίστα του Ολυμπιακού και μέσα από το gazzetta.gr επιβεβαιώνεται το σοβαρό ενδιαφέρον για τον Βόσνιο!

Ο Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον... ίδιο! Ο Βόσνιος επιτελικός μέσος, θέλει να φύγει από την κινέζικη Γκουίζου και να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας, Σάφετ Σούσιτς αποκαλύπτει μέσα από το gazzetta.gr τις επαφές με τους ερυθρόλευκους, αναλύει τα χαρακτηριστικά του και τον... σπρώχνει στον Πειραιά!

«Μιλήσαμε με τον Μισίμοβιτς και μου είπε πως ενδιαφέρεται σοβαρά ο Ολυμπιακός. Πραγματικά είναι πολύ καλό αυτό, γιατί η ελληνική ομάδα έχει πολλές φιλοδοξίες, πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και φυσικά συμμετέχει κάθε χρόνο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι καλή εξέλιξη για τον ίδιο, τον Ολυμπιακό, αλλά και την Εθνική ομάδα της Βοσνίας, μιας και θα έχει πολλές παραστάσεις από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση», ήταν το αρχικό σχόλιο του Σούσιτς στο gazzetta.gr.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας τον... σπρώχνει τον 31χρονο μέσο στον Πειραιά λέγοντας πως θα ήταν ιδανική επιλογή να παίξει στην Ευρώπη και σε υψηλό επίπεδο: «Του είπα μπράβο, πολύ καλά. Θα είναι πολύ καλή επιλογή για σένα και την Βοσνία. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, αν και δεν ξέρω ακόμα την απόφασή του. Υπάρχει πρόβλημα με το συμβόλαιό του στην Κίνα, αλλά η προοπτική να παίξει στην ελληνική ομάδα θα είναι ιδανική...»

Ο Σούσιτς αποθεώνει τον Μισίμοβιτς λέγοντας πως ταιριάζει... γάντι στους Πειραιώτες για τη νέα αγωνιστική περίοδο: «Είναι πολύ καλός παίκτης, έχει τον ρυθμό, εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και πολύ καλό σουτ. Έχει πάσα, ποδοσφαιρική αντίληψη και μπορεί να εγκλιματιστεί άμεσα σε μια ευρωπαϊκή ομάδα. Δεν δημιουργεί προβλήματα, κάτι πολύ καλό για κάθε προπονητή». Στο μεταξύ ο Μισίμοβιτς είναι αυτήν την στιγμή στην Γερμανία για θεραπεία και θα μείνει τρεις εβδομάδες εκτός δράσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα