Μπήκε στην ρύθμιση για τα χρέη ο ΠΑΣ

Gazzetta team
Μπήκε στην ρύθμιση για τα χρέη ο ΠΑΣ

bet365

Μπήκε στην ρύθμιση για τα χρέη προς το Δημόσιο ο ΠΑΣ Γιάννινα και αυξάνονται οι πιθανότητες οι Ηπειρώτες να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να αγωνιστούν στην Ευρώπη.

Ευχάριστα νέα για τον ΠΑΣ και τον κόσμο του. Η ομάδα κατάφερε να μπει στη ρύθμιση για τα χρέη της προς το Δημόσιο και αν καταβάλει την προκαταβολή που οφείλει, τότε ανοίγει ο δρόμος για να εξασφαλίσει σε δεύτερο βαθμό αδειοδότηση και να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Στα Γιάννενα είναι αποφασισμένοι να τρέξουν το θέμα μέχρι τέλος και υπάρχει πίστη ότι τελικά η ομάδα θα δικαιωθεί. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Χριστοβασίλης, είχε ζητήσει με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, παρέμβαση για να προχωρήσει το ζήτημα της ρύθμισης των χρεών προς το Δημόσιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα