In Χακόμπο, out Ιτάνζ

In Χακόμπο, out Ιτάνζ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Γιώργος Γεωργιάδης για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πήρε στην αποστολή τον Χακόμπο, αφήνοντας εκτός του Ιτάνζ. Κουμάλο, Αποστολόπουλο και συνταγή Τρίπολης κόντρα στον Αστέρα.

Με μία προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Αστέρα με τον Γεωργιάδη να δουλεύει πάνω στις στημένες φάσεις. Οι Καμαρά και Ετο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας και εκγύμνασης και αποκλείστηκαν από την αποστολή, όπως και ο τιμωρημένος Σίλντενφελντ.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μπορεί να δέχθηκε και πάλι τον Ιτάνζ στις προπονήσεις, όμως για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μένει εκτός αποστολής.
Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους 18 παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Γλύκος, Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Λίνο, Σταφυλίδης, Κατσουράνης, Κουμάλο, Ιντζίδης, Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Βούκιτς, Ρομπέρ, Λόρενς, Ολίσε, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης

Ο Γεωργιάδης αναμένεται να επαναφέρει στην 11αδα τους Κουμάλο και Αποστολόπουλο, ενώ προβληματίζεται για μια θέση στην επίθεση μεταξύ «Κλάους» και Σαλπιγγίδη. Έτσι λοιπόν, ο Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Αποστολόπουλος και αριστερά ο Λίνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κουμάλο και Κατσουράνης. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Κάτσε και Λάζαρ. Αριστερά θα βρεθεί ο Ρομπέρ, δεξιά ο Ολίσε και πίσω από τον σέντερ φορ ο Βούκιτς. Ενώ για μια θέση θα παλέψουν οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

 

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα