«Σπουδαίο μέλλον ο Λοντίγκιν»

Gazzetta team
«Σπουδαίο μέλλον ο Λοντίγκιν»

bet365

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Γιούρι Λοντίγκι και τόνισε ότι η επένδυση που έκανε η Ζενίτ στο μέλλον θα της φέρει πολλά κέρδη.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος είχε υπό τις οδηγίες του τον παίκτη, κλήθηκε από ρωσική εφημερίδα να μιλήσει για αυτόν και στάθηκε στο τεράστιο ταλέντο και τον επαγγελματισμό του.«Ο Γιούρι έχει σπουδαίο μέλλον μπροστά του. Θεωρώ πως η Ζενίτ έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Τώρα έδωσε κάποια λεφτά (σ.σ περίπου 800 χιλιάδες ευρώ) αλλά στο μέλλον θα έχει πολλά κέρδη από αυτή την επένδυση που έκανε», τόνισε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Γιούρι θα πετύχει γιατί πρώτα από όλα έχει τεράστιο ταλέντο κάτι που αναπληρώνει την απειρία του. Εξάλλου, ο Λοντίγκιν είναι 100% επαγγελματίας και έχει φιλοδοξίες. Ο χαρακτήρας του είναι ο χαρακτήρας ενός παίκτη κορυφαίας ομάδας».

«Σε κάθε προπόνηση εργάζεται σκληρά και γίνεται καλύτερος. Εχει βελτιωθεί πολύ στα τετ-α-τετ και είναι δύσκολο να τον νικήσει ένας αντίπαλος. Επιπλέον έχει δυνατό δεξί πόδι. Δεν θα έχει πρόβλημα να συνεννοηθεί με τους συμπαίκτες του στη Ζενίτ γιατί μιλάει ρώσικα. Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, ειδικά εάν τον εμπιστευτούν», κατέληξε ο «Κωστέ».

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα