Απλά, δεν υπάρχει...

Απλά, δεν υπάρχει...

bet365

Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει στο blog του για το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα που διεξήχθη ποτέ στην Ελλάδα και προσπαθεί να βγάλει άκρη μία αγωνιστική πριν το φινάλε...

Πολλές φορές σε διάφορα πρωταθλήματα έχουμε δει καταπληκτικό φίνις. Εχουμε δει τίτλους να κρίνονται στις καθυστερήσεις, ή ακόμη και τρεις ή τέσσερις ομάδες να διεκδικούν πρωτάθλημα στο νήμα. Τέτοιο φαινόμενο όμως σαν το φετινό της Football League δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα ever.

Σε ένα πρωτάθλημα 42 αγωνιστικών φτάσαμε στην 42η και τελευταία αγωνιστική που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή και δεν ξέρουμε απολύτως τίποτα. Δεν ξέρουμε καν μία από τις τρεις που θα ανέβουν στην Super League, δεν ξέρουμε έστω μία από τις τέσσερις που θα παίξουν στα πλέι οφ για την τέταρτη προνομιούχο θέση. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι δεν υπάρχει έστω μία ομάδα που να της φτάνει η ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική προκειμένου να εξασφαλίζει την άνοδό της. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Στο τελευταίο ενενηντάλεπτο πρέπει όλες οι ομάδες που εμπλέκονται στην υπόθεση άνοδος (έξι τον αριθμό) να νικήσουν για να είναι σίγουρες, ενώ κάποιες ακόμη κι' αν νικήσουν μπορεί να μην ανέβουν. Χώρια το ενδεχόμενο να υπάρξουν απίθανες ισοβαθμίες και να κριθεί στο ένα γκολ ποιος θα ανέβει και ποιος όχι. Το ακόμη καλύτερο είναι, ότι αυτό συμβαίνει γιατί και οι αδιάφοροι τα παίζουν τα ματς όπως απέδειξε στον αγώνα με τον Απόλλωνα, ο Εθνικός Γαζώρου.

Του έκοψε δύο βαθμούς μέσα στην Ριζούπολη (1-1) και δεν τον άφησε επί της ουσίας από την προτελευταία αγωνιστική να είναι με το ενάμιση πόδι στην Super League.
Σκεφτείτε ποτέ να είχαμε ζήσει έστω και μία φορά στην Ελλάδα πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας με έξι ομάδες να διεκδικούσαν τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική. Θα το μνημονεύαμε και θα το θυμόμασταν για χρόνια...

Οσο για την εκτίμηση που μπορείς να κάνεις σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, ο Απόλλωνας (παίζει στην Πάτρα) παραμένει στα μάτια μου φαβορί για μία από τις τρεις πρώτες θέσεις, αρκεί να ξεπεράσει το σοκ της αναμέτρησης με τον Γάζωρο. Δεύτερο φαβορί είναι ο Εργοτέλης ο οποίος πάντως έχει δύσκολο ματς με την Νίκη στο Βόλο με την τελευταία να χρειάζεται τουλάχιστον ένα βαθμό για να παίξει στα πλέι οφ. Στον Εργοτέλη μάλιστα είναι πιθανό (όχι βέβαιο) και η ισοπαλία να είναι αρκετή για την άνοδο. Τρίτο φαβορί ο νικητής του αγώνα Καλονή – Ολυμπιακός Βόλου και στην περίπτωση που αυτό λήξει ισόπαλο, τότε ο νικητής του Ηρακλής – Παναιτωλικός...
Ναι ξέρω, δεν σας έκανα και πολύ σοφότερους, αλλά πως να γίνει κάτι τέτοιο στο πιο συναρπαστικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα που διεξήχθη ποτέ στην Ελλάδα;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Μιχάλης Τσόχος
Μιχάλης Τσόχος

Ο Μιχάλης Τσόχος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε πιστεύοντας ότι θα γίνει ψυχολόγος. Τελικά η ψυχολογία… γλίτωσε, όχι όμως και η δημοσιογραφία με την οποία ασχολείται επαγγελματικά για 25 χρόνια. Ξεκίνησε από τις εφημερίδες, τις οποίες θεωρεί ακόμη και σήμερα το μοναδικό πραγματικό σχολείο της δημοσιογραφίας και το ραδιόφωνο, το οποίο παραμένει η μεγάλη αγάπη του. Εργάστηκε στο «ΦΩΣ», στο «Βήμα», ενώ υπήρξε αρχισυντάκτης του Sportime και διευθυντής της SportDay. Η πρώτη του δουλειά ήταν ο Bwin ΣΠΟΡ FM, ενώ στο διαδίκτυο παραμένει πιστός στο gazzetta για πάνω από μία δεκαετία. Πέραν όλων των άλλων, τον… αντέχει και η τηλεόραση για πάνω από 10 χρόνια (Cosmote TV) και ο ίδιος αντέχει την ίδια γυναίκα που παντρεύτηκε πριν από 20 χρόνια (ήρωας είμαι!!!). Όλα τα παραπάνω τα… αντέχουν υπομονετικά οι δύο κόρες του.