Πήρε... φωτιά!

Πήρε... φωτιά!

bet365

Ο Βόλος επικράτησε του Ηρακλή, ο Απόλλωνας αυτοκτόνησε με τον Εθνικό, Καλλονή, Εργοτέλης και Παναιτωλικός έκαναν το καθήκον τους και πλέον όλα μένουν ανοιχτά για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 41ης αγωνιστικής, καθώς επικράτησε του Ηρακλή με 1-0 στον Βόλο και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του, αφού με νίκη στην τελευταία αγωνιστική ανεβαίνει απευθείας ότι και να γίνει στα άλλα παιχνίδια.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, χωρίς όμως να εκμεταλλεύονται την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του κέντρου.

Κυρίαρχο χαρακτηριστικό του αγώνα η ένταση και η δύναμη, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που υπήρχαν αψιμαχίες και σκληρά μαρκαρίσματα με τα νεύρα να είναι τεταμένα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ηλίας Σολάκης στο 50' με κοντινή προβολή, μετά από ασίστ του Πινδώνη, ο οποίος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και αφού πήρε της κόντρες κατάφερε να βγάλει μόνο του τον έμπειρο συμπαίκτη του.

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Κωστούλας, Παλαιολόγος, Ολίσε, Πινδώνης, Μπολάτι, Σολάκης, Μπρέσκα, Γιενγκά.

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Τσερκέζος, Χ. Παληγεώργος, Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Γεωργίου (55' Σιατραβάνης), Νατσούρας, Ισαάκ, Ουκάρ, Τάι, Κιρόφσκι.

«Κορυφαίος» ο Εργοτέλης
Τεράστια νίκη πέτυχε η ομάδα του Εργοτέλη, που επικράτησε στο Παγκρήτιο του Θρασύβουλου με 2-0 και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα κατάφερε να σκαρφαλώσει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Κρητικοί ήταν αποφασισμένοι να καθαρίσουν το παιχνίδι, έκαναν ευκαιρίες και κατάφεραν τελικά να ανοίξουν το σκορ με τον Ρομάνο, που πρόλαβε τον Σταυριανό μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαχόρα και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη οι ρόλοι άλλαξαν, με τον Ζαχόρα να σκοράρει στο 65' για το 2-0 και ουσιαστικά να κλειδώνει την νίκη για την ομάδα του, αφού ο Θρασύβουλος δεν έδειχνε ικανός να αντιδράσει.

Στην συνέχεια οιγηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό, υπερασπίστηκαν εύκολα το υπέρ τους σκορ και έτσι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή τους βρήκε να πανηγυρίζουν μία νίκη που τους ανεβάζει και πάλι στην κορυφή.

Εργοτέλης (Λαμπράκης-Πλεσίτης): Καβουσακης, Τζανακακης, Γεωργιου, Σαρρης, Γιοβανοβιτς, Μπουχαλακης (60' Κοζορώνης), Γκαντιαγκα, Βερπακόφσκις, Ρομάνο, Ζαχόρα, Χάντι.

Θρασύβουλος (Βασίλης Βούζας): Σταυριανός, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Καλογιάννης, Σκόνδρας, Βλασόπουλος, Προβατίδης, Πάνος, Σκαμαντζούρας, Κακλαμάνος, Καλαμιώτης.

Αυτοκτονία
Μπορεί ο τίτλος να είναι κλισέ, όμως τίποτα άλλο δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που κάνει ο Απόλλωνας, ο οποίος πέταξε άλλους 2 βαθμούς, αφού ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Εθνικό στην Ριζούπολη και πλέον ενδέχεται να μείνει εκτός τριάδας.

Η Ταξιαρχία μπήκε δυνατά και στο πρώτο μέρος ήτα καταιγιστική αφού πίεζε, έκανε ευκαιρίες και αν δεν ήταν άτυχη και άστοχη θα μπορούσε να πετύχει αρκετά γκολ. Το μόνο που κατάφερε όμως τελικά, ήταν να πάρει το προβάδισμα με τέρμα του Κατσίκη, μετά από ωραία ασίστ του Τσιλιγκίρη στο 19'.

Στην επανάληψη το μοτίβο ήταν ίδιο, όμως κόντρα στην ροή του αγώνα οΕθνικός ισοφάρισε στο 65', με δράστη τον Γαϊδαρτζή. Το τέρμα αυτό τάραξε τους γηπεδούχους, που αν και πίεσαν για να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, έδειξαν αγχωμένοι σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες και έτσι πλέον έπεσαν από την κορυφή και θέλουν μόνο νίκη στην Πάτρα, αλλιώς μένουν εκτός τριάδας.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Κιάσσος, Διαμάντης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Καμαρά, Ρόβας (71' Μπάρκογλου), Κατσίκης, Τσιλιγκίρης (89' Καραδέμητρος), Φαρινόλα (71' Καραμαλίκης), Μανιάς.

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαθανασίου, Μεντής (46' Μαχαιρούδης), Διαμαντίδης, Καπίας, Κουκόλης, Μερεσιώτης, Νύρλας, Ζυγκερίδης (56' Β. Κωνσταντινίδης), Γεωργιάδης, Αγγελακάς, Γαϊδαρτζής.

Οπτασία
Εντυπωσιακή παραμένει η ομάδα της Καλλονής, που όχι μόνο συνεχίζει το σερί νικών που την οδηγεί στην Α' Εθνική, αλλά εξακολουθεί να μοιράζει γκολ σε όποιον βρεθεί απέναντί της. Νέο θύμα τα Γιαννιτσά, των οποίων επικράτησε με 3-0 και πλέον βρίσκεται μία νίκη μακριά από την ιστορική άνοδο.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και κατάφεραν να φτάσουν μόλις στο 19΄στο γκολ, με ωραία κεφαλιά του Αναστασιάδη. Στο 30' ο Βλαστέλλης έκανε το 2-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Λεοζίνιο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έβαλε τέλος στην... τελετή.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΛΚ έκανε διαχείριση δυνάμεων, κράτησε το υπέρ της σκορ και έδειξε πως ήδη από το ημίχρονο είχε το μυαλό της στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Βόλο, στο οποίο θέλει νίκη για να γράψει ιστορία και να πάρει την απευθείας άνοδο.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Ζαχαριάδης, Γκαρακλίδης, Σπαθάρας, Χατζόγλου, Τσιάμης, Γιόγιος, Σιδηρόπουλος, Σκαθαρούδης, Καρακάσογλου (50' Χαρμάνας), Καρλόπουλος, Αρτσε.

Καλλονή (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Νάτσο Νέιρα, Αναστασιάδης, Λαμπρόπουλος, Γάλας, Λεοζίνιο (50' Μανουσάκης), Μαρσέλο, Γκόβας, Σερφά, Ντιμπαλά, Βλαστέλλης.

Δεν του φτάνει η τεσσάρα
Με το εμφατικό 4-0 πέρασε από την Κατερίνη ο Παναιτωλικός, που δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον αδιάφορα βαθμολογικά Παναιτωλικό και επέστρεψε έτσι στις νίκες.

Ο Μπελόν στο 38' εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας, μπήκε από αριστερά στην περιοχή και κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στα καναρίνια.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ακόμα πιο δυνατά και μόλις στο 52' διπλασίασαν τα τέρματά τους με ωραία κεφαλιά του Σίσιτς.

Την σκυτάλη πήρε ο Καμαρά που στο 70' έκανε το 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από κεφαλιά του Κουτσοσπύρου, που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Παρά την νίκη του, ο Παναιτωλικό βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, καθώς ακόμα και να νικήσει τον Ηρακλή στην τελευταία αγωνιστική, θέλει κι άλλα αποτελέσματα για να καταφέρει να πάρει την απευθείας άνοδο.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Νίκου, Ιορδανίδης (46' Βραχνός), Ντόικιτς, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Ίτσιος, Μανίκας, Καθάριος (55' Σεχολάρι), Παπατόλιος, Καρακατσάνης (46' Ανδριόπουλος).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης, Κούσας, Ιωάννου, Γκόλιας, Σφακιανάκης, Τζούνιορ, Πασάς, Σίσιτς (60' λ.τ Φαβάλι), Μπελόν (68' Μύγας), Καμαρά (75' Κουτσοσπύρος).


Μένει στο κόλπο
Το... καθήκον του έκανε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος επικράτησε του Βύζα με 3-0, αποτέλεσμα που τον κρατάει στο κόλπο των πλέι οφ, αρκεί βέβαια να νικήσει και στο τελευταίο παιχνίδι και παράλληλα να χάσει η Νίκη στον Βόλο από τον Εργοτέλη.

Τα... λιοντάρια μπήκαν αποφασισμένα στο γήπεδο να πάρουν τους τρεις βαθμούς και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, με δράστη τον νεαρό Τσιμίκα, που πέτυχε το πρώτο τέρμα του με την φανέλα του Πανσερραϊκού.

Στην επανάληψη οι Σερραίοι συνέχισαν να πιέζουν και αν και άργησαν, κατάφεραν να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα, στο 81' με τον Βούλγαρο Τοντόροφ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κόντος 2 μόλις λεπτά αργότερα, εκμεταλλευόμενος το σάστισμα του Βύζα.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ράνιτς (84' Καρασαλίδης), Σίμιτς (52' λ.τ Στεφανίδης), Τοντόροφ, Κόντος, Μπονέρης (63' Κασσέρης), Μπριλάκης, Παρασκευαίδης, Κ. Τριανταφύλλου, Σ. Τσιμίκας, Τσαούσης.

Βύζας Μεγάρων (Μίλτος Γκόφας): Δημαράκης, Μανδύλης, Γρομητσάρης, Πούρνος, Αρναρέλης, Π. Βλάχος, Σιώκος (60' Θ. Βλάχος), Νικολόπουλος (76' Ταμπάκης), Δημητρίου, Κατράνας, Μαρίνης (50' Νικολέτος).

Αποχαιρέτησε με ισοπαλία η Δόξα
Ισόπαλη με 1-1 αναδείχτηκε στο τελευταίο εντός έδρας της παιχνίδι αλλά και του πρωταθλήματος η Δόξα Δράμας με τη Λάρισα, με τους Μακεδόνες να συμπληρώνουν τρεις αγωνιστικές δίχως ήττα και τους Θεσσαλούς τέσσερις.

Οι «βυσσινί» ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ από πολύ νωρίς, καθώς μόλις στο 3΄ ο Αλεξάντροβιτς με κεφαλιά μετά από βολέ του Φιρινίδη κατάφερε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα η Δόξα ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας και σε διάστημα επτά λεπτών (17΄-24΄) με πρωταγωνιστή και στις δύο τον Κάπελ έφτασε κοντά στην ισοφάριση.

Η απάντηση από πλευράς φιλοξενούμενων ήρθε στο 37΄ με τον Χασομέρη. Οι Δραμινοί ότι δεν κατάφεραν στις προηγούμενες προσπάθειες τους το πέτυχαν στο 40΄ με εκτέλεση φάουλ του Ρούσεφ αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια

Στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα του Τίμου Καβακά ήταν εκείνο που όπως και στο πρώτο μπήκε καλύτερα απειλώντας δις. Αρχικά με τον Κρητικό στο 50΄ και με τον Χασομέρη στο 54΄ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Δαύκου.

Δοκάρι όμως είχε στο 59΄ και το συγκρότημα του Παναγιώτη Τζαναβάρα με τον Μουδούρογλου. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και όχι άδικα καθώς και οι δύο ομάδες έδωσαν περισσότερη βαρύτητα στο να κρατήσουν το υπάρχον αποτέλεσμα από το να κυνηγήσουν το γκολ της νίκης.

Το υπάρχον αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με την ΑΕΛ να τελειώνει με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ζεκίνια πέντε λεπτά πριν το τέλος του.

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Μκρτσιάν, Ταραλίδης, Ρούσεφ, Κάπελ, Ιντζόγλου, Μπουτζίκος, Μουδούρογλου, Στόικος, Κάσσος, Μιλένκοβιτς.

Λάρισα (Τίμος Καβακάς): Φιρινίδης (26' λ.τ Μάντζαρης), Παπαγεωργίου, Καρανίκας, Καρακώστας, Γκαλίτσιος, Πότσι, Τσιάρας, Πόνσε, Χασομέρης, Αλεξάντροβιτς, Ζεκίνια.

Διπλό μετά από καιρό

Το πρώτο της διπλό έπειτα από οκτώ αγωνιστικές πέτυχε η Καβάλα που επικράτησε στο «Νίκος Σαράφης» της υποβιβασμένης Αναγέννησης Επανομής με 1-0, υποχρεώνοντας την στην εντέκατη της ήττα στην έδρα της.

Σε ένα παιχνίδι δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον και με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται με αρκετούς νέους παίκτες στη σύνθεσή τους οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά και έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ στο 4΄ με τον Τοπούζη η κεφαλιά του οποίου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Οι «Αργοναύτες» κατάφεραν από εκείνο το σημείο του αγώνα να πάρουν το έλεγχο και έφτασαν κοντά στο να προηγηθούν στο 14΄ με τον Μαλάμη να σώζει τελευταία στιγμή την εστία του.

Στην επανάληψη και παρά το γεγονός ότι το συγκρότημα του Γιώργου Μαραντά έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τσομπανόπουλου στο 52΄ άγγιξε σε διάστημα πέντε λεπτών δύο φορές το γκολ με τους Μπρατσιάνι και Θεοδωρίδη να μην τα καταφέρνουν.

Στο 70΄ η ομάδα της Επανομής έμεινε κι αυτή με τη σειρά της με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αναστασίου. Η πιο κλασική ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 77΄ με τους Μαλαμή και Τοπούζη για λογαριασμό των γηπεδούχων να αποσοβούν δις την παραβίαση της εστίας τους από τους Ντόση και Τριποτσέρη μετά από εκτέλεση κόρνερ του πρώτου.

Το γκολ που έδωσε το τρίποντο στην «Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά» επιτεύχθηκε στο 88΄. Ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Πάτο με κεφαλιά έκανε το 1-0 .

Αναγέννηση Επανομής (Νίκος Σακελλαρίδης): Μαλάμης, Παπατζίκος, Κουλίδης, Καρτάλ, Τοπούζης, Μπαλασάς, Κεφαλάς, Τ. Σίλβα (46' Παπαστεργίου), Λαμπερνάκης, Μωυσίδης, Τζανδάρης.

Καβάλα (Γιώργος Μαράντας): Σουλογάνης, Τριποτσέρης, Κάργας, Ρεβυθόπουλος, Χλωρός, Ντότσης, Καλαγκάνης, Μπρατσιάνι, Πάτο, Θεοδωρίδης, Τσομπανόπουλος.

Νικήτρια κατά τύχη
Την τρίτη της νίκη μακριά από την Πάτρα (είχαν προηγηθεί αυτές σε Βόλο και Γιαννιτσά) πέτυχε η Παναχαϊκή που κέρδισε με 1-0 τον Ηρακλή στα Ψαχνά.

Σε ένα ματς αδιάφορο από βαθμολογικής άποψης, οι δύο ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένες, δίνοντας παράλληλα χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή μέσα στην σεζόν.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις και είναι σίγουρο πως θα ξεχαστεί γρήγορα από όσους βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν το ματς. Μοναδική αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους ανήκει στου φιλοξενούμενους και έγινε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γκούρτσα να πιάνει την κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Λίτση και τον Τόλιο να απομακρύνει εντυπωσιακά.

Στην επανάληψη η εικόνα του ματς κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα και έδειχνε πως όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Αυτό το κατάφερε το συγκρότημα του Ηλία Φυντάνη στο 52΄ με τον Παμπόε με έναν πραγματικά παράξενο τρόπο. Ο Πλέγας είχα τραυματιστεί και ο Γέσιτς είχε βγάλει την μπάλα έξω, ο Λιβεριανός γύρισε την μπάλα από την σέντρα στον Τόλιο με τον τελευταίο να μην μπορεί να την μπλοκάρει.

Οι «πράσινοι» τέσσερα λεπτά αργότερα προσπάθησαν με τον Σεοταχούλ να φτάσουν στην ισοφάριση με την προσπάθεια του Ολλανδού να καταλήγει λίγο άουτ από την εστία του Ανδρούτσου.

Η ομάδα της Εύβοιας είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία στο επόμενο λεπτό με τον Βανγκέλι με αυτή να έχει την ίδια ακριβώς κατάληξη όπως και η προηγούμενη και ήταν η τελευταία του αγώνα με τον ρυθμό να έχει πέσει λόγω και των αλλαγών των δύο προπονητών να έχει παίξει ρόλο σε αυτό.

Ηρακλής Ψαχνών (Νίκος Παντέλης): Γ. Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Πλάτανος (40' λ.τ Ντελέκος), Δήμου, Λαμπρόπουλος, Μπακομήτρος, Α. Σικαλιάς (69' Ρούτσης), Βανγκελί (58' Χαϊκάλης), Σεοταχούλ, Γέσιτς, Σέγκος.

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Χοτζάλι (86' Ντε Πάουλα), Ρεκλείτης, Λίτσης, Τέλλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παμπόε, Γκούρτσας (90' Αδαμόπουλος), Καραμανλής, Πλέγας (73' Χούσα).

Αδιάφορο τρίποντο
Στις νίκες επέστρεψε έπειτα από δύο αγωνιστικές η Καλλιθέα που κέρδισε εντός έδρας τον Φωκικό με 2-1.

Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο από βαθμολογικής άποψης κάτι που έδινε τη δυνατότητα και στις δύο ομάδες να παίξουν απελευθερωμένες από το άγχος και την βαθμολογική πίεση καθώς αμφότερες είχαν εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή τους.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά το ματς κάτι που είχε ως αποτέλεσμα στο 12΄ να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ με τον Ευσταθίου αλλά ο Κατσούλης έσωσε την εστία του από παραβίασή.

Αυτό που δεν μπόρεσαν να κάνουν οι «κυανόλευκοι» το έκαναν οι γηπεδούχοι στο 27΄ με τον Μαρουκάκη να εκμεταλλεύεται λάθος του Χαλούλου και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γεωργίου.

Οι « γαλάζιοι» έχοντας υπέρ τους το γκολ αλλά και την ψυχολογία θα μπορούσαν τρία λεπτά μετά να προηγηθούν με δύο γκολ διαφορά ο Τρεκαρίτσι όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της ομάδας της Άμφισσας.

Η απάντηση της ομάδας του Πέτρου Δημητρίου ήρθε στο 39΄ με τον Μπουλουλή να ισοφαρίζει σε 1-1 με εκτέλεση φάουλ, κάτι που θα μπορούσε να γίνει τέσσερα λεπτά νωρίτερα με τον Ευσταθίου μετά από σέντρα του Χαλούλου με την όλη φάση να ξεκινάει από λάθος του Φουτσίνι.

Με την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 50΄ οι παίκτες του Λύσσανδρου Γεωργαμλή πήραν εκ νέου το προβάδισμα με κεφαλιά του Τρεκαρίτσι έπειτα από κόρνερ του Αράγιας κάνοντας το 2-1.

Στο 68΄ ο Κατσούλης ήταν αυτός που κράτησε όρθια την ομάδα του αποσοβώντας την ισοφάριση όταν ο Γουόρντεν έπειτα από πάσα του Γκόμες ο πρώτος σούταρε ο γκολκίπερ της ομάδας της Καλλιθέας πραγματοποίησε ακόμα μια μεγάλη απόκρουση.

Από το σημείο αυτό και μετά ο ρυθμός φάνηκε να πέφτει με την τελευταία καλή ευκαιρία του ματς να είναι στο 88΄ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Ντακόλ η μπάλα χτύπησε στο τείχος και κατέληξε κόρνερ.

Οι παίκτες του συλλόγου της Φωκίδας ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες το ματς λόγω αποβολής του Γκόμες με 2η κίτρινη κάρτα την οποία επεδίωξε ο ίδιος να πάρει.

Καλλίθεα (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Βιγιαρέχο, Χατζόπουλος, Τρεκαρίτσι, Σίλβα, Θεολόγου, Φουτσίνι (50' Χριστοφιλέας), Σεμπέκος, Μαρουκάκης, Ντακόλ.

Φωκικός (Πετρός Δημήτριου): Γεωργίου, Χαλούλος, Εσόνο, Λίτσος, Παπαζούδης, Κωστόπουλος, Μπουλούλης, Ευσταθίου, Σουλελές, Γουόρντεν, Γκόμες.

Αποτελέσματα

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΑΕΛ 1-1

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΦΩΚΙΚΟΣ 2-1

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 2-0

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-1
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 3-0

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ – ΚΑΒΑΛΑ 0-1

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ 1-1

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΚΑΛΛΟΝΗ 0-3

ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0

Επόμενη αγωνιστική

ΑΕΛ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΦΩΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-ΑΝAΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΚΑΒΑΛΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Βαθμολογία

1. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 73

2. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 72

3. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 72

4. ΟΛ. ΒΟΛΟΥ 72

5. ΗΡΑΚΛΗΣ 71

6. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 70

7. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 67 *

8. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 65

9. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 60 *

10. ΛΑΡΙΣΑ 60

11. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 54

12. ΚΑΛΛΙΘΕΑ 50

13. ΚΑΒΑΛΑ 49

14. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 40

15. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 39

16. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ 38

17. ΦΩΚΙΚΟΣ 37

18. ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 34

19. ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 29

20. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 27

21. ΑΝ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ 15

*Με αγώνα περισσότερο

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα