Διαψεύδει για Γιοβάνοβιτς!

Διαψεύδει για Γιοβάνοβιτς!

Διαψεύδει για Γιοβάνοβιτς!

bet365

Οι Βέλγοι του... φόρεσαν την «ερυθρόλευκη» φανέλα, ωστόσο ο Ολυμπιακός διέψευσε κατηγορηματικά κάθε επαφή με τον Σέρβο άσο!

Συμβόλαιο διετούς διάρκειας έδινε στον Γιοβάνοβιτς ο Ολυμπιακός, αλλά όλα αυτά σύμφωνα με τα βέλγικα ΜΜΕ. Όπως αναφέραμε και πριν, ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαίωνε κάτι τέτοιο, ενώ λίγο αργότερα ήρθε και η διάψευση. Οι Πειραιώτες διαψεύδουν κατηγορηματικά κάθε ενδιαφέρον και κάθε επαφή με τον 32χρονο Σέρβο. Άλλωστε, μέσα από το gazzetta.gr τονίσαμε πως και ο παίκτης μπορεί να θέλει να παίξει στους Πειραιώτες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε επίσημη πρόταση από τον Πειραιά.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν πηγές από το βελγικό «Sport Magazine», ο Γιοβάνοβιτς επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ τους για κρούση από τον Ολυμπιακό και συνάντηση, χωρίς όμως να μιλά για τον χρόνο του συμβολαίου. Μάλιστα, οι Βέλγοι προσθέτουν πως οι δυο πλευρές μίλησαν για 1+1 χρόνια και όχι για διετές κλειστό.

Λορένθο και Μίτσελ βρίσκονται σε... μεταγραφικές αποστολές, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση κορυφής και όλες οι ενέργειες του Ολυμπιακού θα αρχίσουν από την 1η Ιουνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα