Δεν αγοράζει η Χετάφε, πιέζει ο Μίτσελ

Δεν αγοράζει η Χετάφε, πιέζει ο Μίτσελ

Δεν αγοράζει η Χετάφε, πιέζει ο Μίτσελ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Χετάφε αποφάσισε οριστικά να μην προχωρήσει στην αγορά του Πέδρο Λεόν από την Ρεάλ Μαδρίτης, που δεν θέλει πίσω τον παίκτη. Τι γράφουν Ισπανοί και Ιταλοί για την πίεση του Μίτσελ και το... παράθυρο για Ολυμπιακό.

Η ιστοσελίδα grada360.com υποστηρίζει πως η Χετάφε πήρε τις αποφάσεις της για τον Πέδρο Λεόν. Αναφέρει πως έκρινε σκόπιμο να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του παίκτη που σήμαινε πως θα πλήρωνε από 4 έως 6 εκατ. ευρώ την Ρεάλ Μαδρίτης για τον παίκτη.

Ήδη η Χετάφε αναζητά τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Λεόν. Ένα από τα προβλήματα που είχε με τον παίκτη ήταν οι τραυματισμοί του. Η Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη δεν επιθυμεί την επάνοδο του ποδοσφαιριστή στο ρόστερ.

Το fichajes.com από μέρους του στέκεται στις διαρκείς πιέσεις που ασκεί ο Μίτσελ σε παίκτη και Ρεάλ Μαδρίτης για να έρθει εκείνος στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Σημειώνει πως η Ρεάλ είναι πολύ προβληματισμένη με αυτήν την υπόθεση και θέλει να δει πως θα απαγκιστρωθεί από τον Πέδρο Λεόν παίρνοντας όμως και ένα σημαντικό ποσό.

Το Tuttomercato στην Ιταλία δίνει επίσης βάρος στην προσπάθεια του Ισπανού τεχνικού για να αποσπάσει θετική απάντηση από την Ρεάλ και τον Πέδρο Λεόν και το... παράθυρο που υπάρχει για τους Πειραιώτες. Ο Λεόν πάντως -όπως σας μεταφέραμε και πριν- συνεχίζει να έχει σαφείς προτιμήσεις για το ισπανικό πρωτάθλημα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα