Ωραία και ελεύθερη ενδεκάδα!

Ωραία και ελεύθερη ενδεκάδα!

bet365

Είναι έντεκα, μένουν ελεύθεροι και είναι αυτοί που θα πρωταγωνιστήσουν στο... καυτό μεταγραφικό καλοκαίρι που ξεκινάει σε λίγες ημέρες. Το gazzetta.gr σας τους παρουσιάζει.

Η σεζόν οδεύει προς το τέλος της, καθώς απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του... μαραθωνίου της Football League.

Το φετινό πρωτάθλημα ήταν το πιο ενδιαφέρον εδώ και πολλά χρόνια και εκτός των άλλων, σε αυτό βοήθησαν οι πολλοί ταλαντούχοι παίκτες που έπαιξαν σε αυτό.

Με αφορμή λοιπόν την ανακοίνωση της ΕΠΑΕ, μέσα από την οποία γίνεται γνωστό ποιοι παίκτες μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, το gazzetta.gr έψαξε και βρήκε τους 11 κορυφαίους, που μπορούν να κάνουν το παραπάνω βήμα στην καριέρα τους και αναμένεται να μας απασχολήσουν αρκετά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τέρμα

Αθανασίου 29 (Εργοτέλης)

Πολύ σταθερός, σε καλή ηλικία για τερματοφύλακα, έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα του Εργοτέλη στην πορεία της προς την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία και αξίζει σίγουρα το... επόμενο βήμα.

Άμυνα

Μπακάκης 22 (Παναιτωλικός)

Δυνατός,, γρήγορος και τσαμπουκάς, πραγματοποιεί πάρα πολύ καλή σεζόν και έχει αναγκάσει τον Χάβο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτόν, όπως π.χ. όταν τον χαρακτήρισε στολίδι για τα Ελληνικά γήπεδα. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Δεληζήσης 25 (Απόλλων Σμύρνης)

Από τους κορυφαίους αμυντικούς στην κατηγορία, έχει τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά προσόντα, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια παρουσιάζει διαρκή βελτίωση. Πέρσι πέρασε από Ηρακλή και Νίκη Βόλου (ανέβηκε στην Β'), φέτος συνεχίζει στον Απόλλωνα όπου όπως όλα δείχνουν θα πάρει ακόμα μία άνοδο, αποκτώντας έτσι νοοτροπία πρωταθλητή.

Ιωάννου 29 (Παναιτωλικός)

Πολύ σταθερός, έχει βοηθήσει αρκετά την ομάδα του και δείχνει έτοιμος να κάνει το παραπάνω βήμα, θα μπορούσε να αγωνιστεί στις περισσότερες ομάδες τις μεγάλης κατηγορίας.

Διαμάντης 33 (Απόλλων Σμύρνης)

Μία από τις αποκαλύψεις της σεζόν. Όχι γιατί δεν τον ξέραμε, αλλά γιατί ο Βοσνιάδης τον άλλαξε θέση και τον μετατόπισε από τον άξονα, στο αριστερό άκρο της άμυνας. Και εκεί, ο αρχηγός της Ταξιαρχίας ήταν καταπληκτικός και οδήγεί την ομάδα του στο δεύτερο σερί πρωτάθλημα και στην ιστορική επιστροφή στην πρώτη κατηγορία.

Κέντρο

Καμαρά 25 (Απόλλων Σμύρνης)

Ο μέσος από την Σιέρα Λεόνε ήρθε το καλοκαίρι στην Ταξιαρχία χωρίς να τον ξέρει ουσιαστικά κανείς, όμως αποδείχτηκε... λίρα εκατό. Πραγματικό πολυεργαλείο στον χώρο του κέντρου, κόβει μοιράζει, έχει πνευμόνια αλλά και μυαλό.

Ρόβας 29 (Απόλλων Σμύρνης)

Τα λόγια είναι περιττά. Είναι δεδομένο πως δεν είναι παίκτης που ανήκει στην μικρή κατηγορία και αυτό δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. Ξεκίνησε την σεζόν στον Πανιώνιο, ήταν από τους κορυφαίους, όμως στα μισά της σεζόν αποφάσισε να φύγει. Είχε προτάσεις από πολλές ομάδες, όμως εκείνος προτίμησε να τις απορρίψει και τελικά αποτέλεσε το μπαμ της τελευταίας στιγμής για τον Απόλλωνα. Μπορεί να σταθεί και να κάνει την διαφορά στις περισσότερες ομάδες στην χώρα μας.

Χαντί 23 (Εργοτέλης)

Μετά από δύο σεζόν χωρίς πολλές συμμετοχές, ο Χαντί πήρε φέτος την ευκαιρία και την άρπαξε από τα μαλλιά. Πολύ καλή σεζόν από τον νεαρό μέσο των Κρητικών, που δείχνει ικανός να σταθεί με αξιώσεις και σε πιο ψηλό επίπεδο.

Μπελόν 23 (Παναιτωλικός)

Απλά τρομερός. Ο ταλαντούχος μέσος ήρθε στην χώρα μας το καλοκαίρι για λογαριασμό της Βέροιας. Έπεισε τον Χάβο και υπέγραψε, αλλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί. Ο Χάβος έφυγε πολύ νωρίς και ο Ελβετός δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε και έμεινε στην σκιά των Μπαργκάν, Ολαϊτάν κλπ. Ο Χάβος όμως που ήξερε πως πρόκειται για ποδοσφαιρικό... διαμάντι, τον πήρε μαζί του στον Παναιτωλικό και εκεί κατάφερε να ξεδιπλώσει το τεράστιο ταλέντο του.

Επίθεση

Μανιάς 23 (Απόλλων Σμύρνης)

Ο νεαρός επιθετικός πήγε το καλοκαίρι στην Ταξιαρχία ως τρίτη λύση, όμως αυτό φρόντισε να το αλλάξει άμεσα. Με τρομερές εμφανίσεις και πολλά γκολ, κατάφερε να πάρει την φανέλα βασικού σπίτι του και να είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της κατηγορίας με 17 γκολ. Η συμβολή του στην πορεία πρωταθλητισμού του Απόλλωνα είναι τεράστια και σίγουρα το καλοκαίρι θα μας απασχολήσει αρκετά

Κάντζι 28 (Καλλονή)

Σπάνια πάστα ποδοσφαιριστή, 1,93, ταχύτατος, με πολύ καλή τεχνική και ντρίπλα παρά το ύψος του, γκολτζής και γενικά δεν δείχνει να του λείπει τίποτα. Έχει παίξει χρόνια στην Αμερική, όπου για 2 σεζόν αποτελούσε τον παρτενέρ του Τιερί Ανρί στους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς. Τότε είχε τραβήξει τα βλέμματα ομάδων από την Πρέμιερ Λιγκ, όμως δύο σοβαροί τραυματισμοί των πήγαν πολύ πίσω στην καριέρα του. Πλέον, δείχνει να έχει αφήσει πίσω του την άσχημη εκείνη εποχή και μοιάζει έτοιμος να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα