«Φεύγει από τη Φούλαμ ο Καραγκούνης»

«Φεύγει από τη Φούλαμ ο Καραγκούνης»

«Φεύγει από τη Φούλαμ ο Καραγκούνης»

bet365

Ο Γιώργος Καραγκούνης θα αποτελέσει παρελθόν από τη Φούλαμ, γεγονός που ίσως ανοίξει παράθυρο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό!

Η Φούλαμ αγωνίζεται την Κυριακή με τη Σουόνσι και αυτή αναμένεται να είναι η τελευταία του εμφάνιση με την λονδρέζικη ομάδα. Ο μάνατζερ του Κάρα, Πασχάλης Τουντούρης μίλησε για το μέλλον του πελάτη του, αλλά δεν θέλησε να σχολιάσει τις συζητήσεις με την Φούλαμ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Καραγκούνης να παραμείνει στην Αγγλία.

«Το πιθανότερο είναι ότι την Κυριακή θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου με την Φούλαμ. Είχε μια υπέροχη χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ και ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Θα υπάρξουν επιλογές για τον ίδιο να παραμείνει στην Αγγλία και θα σκεφτεί όποια πρόκληση παρουσιαστεί μπροστά του. Είναι πάρα πολύ ωραίο ότι οι οπαδοί της Φούλαμ εκτίμησαν την προσφορά του αυτή την αγωνιστική περίοδο και τον ψήφισαν ως τον δεύτερο καλύτερο παίκτη της ομάδας τους στο πρωτάθλημα. Θα τους έχει πάντα στη καρδιά του», είπε ο εκπρόσωπος του Γιώργου Καραγκούνη.

Στο τέλος του έγινε ερώτηση για την πρόθεση του Μάρτιν Γιολ να παραμείνει στη Φούλαμ, ο Καραγκούνης, αλλά δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες τονίζοντας πως ο διεθνής μέσος έχει ως στόχο να βρεθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014: «Δεν θέλω να σχολιάσω άλλες λεπτομέρειες για τις συζητήσεις με τη Φούλαμ», είπε ο Τουντούρης.

Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει στείλει μήνυμα στον «Τυπάρα» μέσω του Γιάννη Αλαφούζου ότι όποτε το θέλει, ο δρόμος της επιστροφής θα είναι ανοιχτός για αυτόν στον Παναθηναϊκό. Ο Καραγκούνης φημολογείται πως θα βρίσκεται στην Ελλάδα την προσεχή Δευτέρα, αφού ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις του με τη Φούλαμ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα