Γιατί «τελείωσε» ο Κοβάσεβιτς

Γιατί «τελείωσε» ο Κοβάσεβιτς

Γιατί «τελείωσε» ο Κοβάσεβιτς

bet365

Διαβάστε γιατί έφυγε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να ήταν μία ακόμα αιτία που προκάλεσε... ρήγματα στην σχέση του με τον Ολυμπιακό.

Στο διάστημα της φετινής του παρουσίας στον Ολυμπιακό ο Κοβάσεβιτς δεν «χρεώθηκε» μόνο μεταγραφικά θέματα. Του πιστώθηκε ως ένα μέρος και η πρόσληψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Σέρβος ήταν ένας εκ των ατόμων που ανέλαβε να περάσει τους Πειραιώτες στην μετά-Βαλβέρδε εποχή με ένα ποδόσφαιρο που θα ήταν τουλάχιστον παρεμφερές με εκείνο του «Τσινγκούρι». Αποτέλεσε έναν εκ των ανθρώπων-κλειδιά για την παρουσία του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο των Πειραιωτών και ήταν το άτομο που θα έπρεπε να είχε κατατοπίσει αναλυτικά την διοίκηση της ΠΑΕ για το προφίλ του Ζαρντίμ.

Όπως ήταν λογικό από την στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν απέδωσε και τόσο ελκυστικό ποδόσφαιρο και το στιλ του Ζαρντίμ δεν είχε καμία σχέση με εκείνο του Ερνέστο Βαλβέρδε η κατάσταση δυσκόλεψε και γι' αυτόν. Όταν μάλιστα υπήρξε και πρόβλημα με το κλίμα και τα αποδυτήρια στου Ρέντη η... μπάλα πήρε και τον Κοβάσεβιτς. Και αυτό διότι στο λιμάνι περίμεναν από τον ίδιο να συμβάλλει τα μέγιστα και στην διατήρηση των απαιτούμενων ισορροπιών στα αποδυτήρια του συλλόγου. Από την άλλη ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τους τελευταίους 2 μήνες εμφανιζόταν αρκετά καταπονημένος και κουρασμένος με καθήκοντα που είχε.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού είχε «κουραστεί» να δέχεται τόσο σκληρή κριτική και να κάθε πιθανή «αστοχία» (μεταγραφική ή μη) να πέφτει πάνω του. Ήθελε να πάρει... ανάσες καθώς είχε δεχθεί πολύ μεγάλες πιέσεις από κάθε άποψη και έτσι ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος. Σαν να μην έφτανε αυτό η άφιξη του Μίτσελ στο λιμάνι διαφοροποίησε και το πλαίσιο της συνεργασίας του με το τεχνικό τιμ, επειδή πολύ απλά ο έμπειρος προπονητής είχε το δικό του επιτελείο στην Ισπανία και το προσωπικό του δίκτυο. Ο Κοβάσεβιτς σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν ένιωσε σε κάποια στιγμή πως η συνεργασία του με τον Μίτσελ δεν ήταν εκείνη που έπρεπε και πάνω στις βάσεις που είχε σκεφτεί ο ίδιος. Όλα τα παραπάνω λοιπόν τον οδήγησαν στο να σκέφτεται σοβαρά την παραμονή του ή όχι στην ομάδα.

Και έτσι οδηγήθηκαν οι δύο πλευρές στο «διαζύγιο»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα