«Έχουμε ακόμα πέντε τελικούς»

«Έχουμε ακόμα πέντε τελικούς»

«Έχουμε ακόμα πέντε τελικούς»

bet365

Ο Ματίας Ιγκλέσιας, ο άνθρωπος των μεγάλων αγώνων του Ατρομήτου μίλησε στο gazzetta.gr για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Αργεντινός μέσος είναι γεννημένος για τα μεγάλα παιχνίδια. Το έδειξε στον περυσινό τελικό Κυπέλλου απέναντι στο Ολυμπιακό, όταν έκανε το 1-1, αλλά και φέτος όταν ισοφάρισε στα εκτός έδρας ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Μάλιστα, και τα τρία τέρματα τα σημείωσε στο 76΄.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ. Ο Ιγκλέσιας έβαλε και τον «δικέφαλο» του Βορρά στη λίστα του, ωστόσο αυτή τη φορά «χτύπησε» στο 72΄, τέσσερα λεπτά νωρίτερα από το μοναδικό επίτευγμά του απέναντι στους τρεις μεγάλους του κέντρου.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, όπου ο Ατρόμητος πήρε μια μεγάλη νίκη με 2-1, ο 28χρονος άσος μίλησε στο gazzetta.gr.

-Μετά τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ σκόραρες και κατά του ΠΑΟΚ και μάλιστα, στο διάστημα 70΄-80΄ όπως συνηθίζεις...

«Το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε ματς για την ομάδα μου. Τώρα το γεγονός ότι σκοράρω στα ματς με τους «μεγάλους» και μάλιστα, σε αυτό το διάστημα μπορώ να πω ότι είναι και θέμα τύχης».

-Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ δεν σας πήγε όπως θέλατε και χρειάστηκε η ανατροπή στα τελευταία λεπτά για να έρθει η νίκη, που σας κρατά ζωντανούς για την πρώτη θέση στα πλέι οφ

«Σήμερα αποδείξαμε ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και πως μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Συνολικά στο ματς με τον ΠΑΟΚ είχαμε καλύτερο πρόσωπο. Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες να πετύχουμε τους στόχους μας».

-Τι ελπίδες έχει ο Ατρόμητος έπειτα από αυτή τη νίκη να κατακτήσει την πρώτη θέση που οδηγεί στο Champions League;

«Μετά τη νίκη μας επί του ΠΑΟΚ ξαναμπήκαμε στο κόλπο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι τέλους για να πάρουμε εμείς το εισιτήριο εξόδου για το Champions League. Έχουμε ακόμα μπροστά μας πέντε τελικούς και θα τα δώσουμε όλα ως το τελευταίο λεπτό».

-Ακολουθεί ένα ματς στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, μια ομάδα που σας δυσκολεύει πολύ τα τελευταία χρόνια

«Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία πράγματι μας έχει δημιουργήσει προβλήματα. Όμως τα ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είναι διαφορετικά από αυτά των πλέι οφ. Πάμε στην Τρίπολη για το αποτέλεσμα με την ψυχολογία μας ανεβασμένη έπειτα από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ».

-Τι έχει αλλάξει με την έλευση του κ.Παράσχου και ο Ατρόμητος εμφανίζεται πιο δημιουργικός;

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για την ομάδα. Αλλάξαμε δύο προπονητές και γνωρίσαμε την αμφισβήτηση. Με τον κ.Παράσχο το παιχνίδι μας έχει απελευθερωθεί. Προσπαθούμε να μην παρασυρόμαστε και δίνουμε σε κάθε ματς τον καλύτερό μας εαυτό».

-Πως βλέπεις το μέλλον σου στο Περιστέρι; Μπορεί ο Ατρόμητος να καλύψει τις μελλοντικές σου προσδοκίες;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που φοράω τη φανέλα του Ατρομήτου. Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο παρά μόνο την ομάδα μου και πως θα την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα