Ατρόμητος θα πει... ανατροπή! (vid)

Ατρόμητος θα πει... ανατροπή! (vid)

bet365

Στο 60' βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο 90' πήρε το ματς! Ο Ατρόμητος το... γύρισε και κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-1 βάζοντας φωτιά στα πλέι οφ!

Με το καλημέρα, τα πλέι οφ απέκτησαν ενδιαφέρον. Για να γινόταν αυτό θα έπρεπε μετά τη νίκη του ΠΑΣ επί του Αστέρα Τρίπολης να κέρδιζε ο Ατρόμητος τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Σαλπιγγίδη από καθαρή θέση οφσάιντ, πέτυχε την μεγάλη ανατροπή. Με τους Ιγκλέσιας και Σουμπίνιο έκανε το 2-1 και το μίνι πρωτάθλημα πήρε... φωτιά αναφορικά.

Αγγαρεία!!!

Από κακό έως κάκιστο ήταν το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι, κυρίως αναφορικά με τους φιλοξενούμενους, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος και πάλεψαν όσο μπορούσαν για να ανοίξουν το σκορ. Συνολικά ο ρυθμός ήταν κακός, με τις καλές φάσεις να είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι

Όπως αναφέραμε ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να πιέσει από νωρίς και στα πρώτα 13 λεπτά έκανε τέσσερις φάσεις με καλύτερη αυτή στο 13', όταν ο Κούτσι έφυγε πολύ ωραία, έκανε το σουτ και ο Σίντεφελντ πάνω στη γραμμή, κρατώντας το πολύτιμο μηδέν.

Πρώτο σουτ στο 20' για ΠΑΟΚ

Από εκείνο το σημείο ο «δικέφαλος του βορρά» ανέβασε την απόδοσή του, αλλά έπρεπε να φτάσουμε στο 20' για να κάνει το πρώτο σουτ. Το έκανε ο Λόρενς από μακριά, αναγκάζοντας τον Ράντμαν να διώξει με ωραία προσπάθεια.

Ο ρυθμός του αγώνα συνέχισε να είναι αργός με τον ΠΑΟΚ να δείχνει πως αρχικά θέλει να κρατήσει το μηδέν, κάτι που έκανε με ευκολία, ενώ ο Ατρόμητος ναι μεν προσπαθούσε, αλλά δεν μπορούσε, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που έχασαν την τελευταία ευκαιρία, όταν ο Σουμπίνιο στο 40' δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Πιο γρήγορος ρυθμός, τρία γκολ και φάσεις

Στην επανάληψη και αφού πρώτα είδαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη να τους επισκέπτεται, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ανέβασαν την απόδοσή τους και συνολικά ανέβηκε και ο ρυθμός του ματς. Προσέξτε δεν έγινε και ο πιο γρήγορος, αλλά σίγουρα η εικόνα ήταν πολύ καλύτερη από αυτή στο πρώτο. Μπήκαν τρία γκολ, υπήρξα ανατροπή αποτελέσματος και πλέον τα πλέι οφ, απέκτησαν ενδιαφέρον με το καλημέρα.

Καλύτερο ξεκίνημα και γκολ οφσάιντ

Όπως αναφέραμε στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και μάλιστα στο 49' θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Αθανασιάδης δεν μπόρεσε να κάνει σωστά το κοντρόλ σε εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Κατσουράνη, με τον Ράντμαν να τον προλαβαίνει.

Έντεκα λεπτά αργότερα όμως ήρθε το 0-1. Ο Λίνο έφυγε από αριστερά έκανε το γύρισμα και ο Σαλπιγγίδης με εξαιρετικό γυριστό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Γκολάρα, αλλά όπως φάνηκε ο επιθετικός του «δικεφάλου» ήταν σε καθαρή θέση οφσάιντ και το τέρμα δεν έπρεπε να μετρήσει.

Μίλησε ο Ιγκλέσιας

Μετά το 0-1 και για ένα δεκάλεπτο ο Ατρόμητος προσπαθούσε να συνέλθει. Στο 70' βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Δημούτσος αφύλακτος από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα όμως ήρθε το 1-1. Ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε πολύ ωραία το φάουλ, ο Ιγκλέσια πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με γυριστή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Η απόλυτη ανατροπή

Το 1-1 ήταν σαν να... πάγωσε το παιχνίδι, καθώς ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα και όλοι περίμεναν πως οι δύο ομάδες θα ολοκληρώσουν ισόπαλες το ματς. Στο 90' όμως μίλησε ο Σουμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός εκτέλεσε πανέξυπνα το φάουλ, ο Ιτάνζ έκανε λάθος εκτίμηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να γραφτεί το τελικό 2-1.

Man of the match: Και μόνο που πέτυχε το νικητήριο γκολ και μάλιστα με ωραία εκτέλεση φάουλ, δεν γίνεται ο Σουμπίνιο να μην είναι ο παίκτης του αγώνα.

Αδύναμος κρίκος: Όλος ο ΠΑΟΚ ή έστω η άμυνά του. Ο «δικέφαλος» ήταν τραγικός, πέτυχε ένα γκολ οφσάιντ και δέχθηκε δύο, το πρώτο με κεφαλιά και το δεύτερο γιατί άνοιξε το τοίχος.

Στο ύψος του: Αφού βάλαμε στον πολυτιμότερο τον παίκτη που πέτυχε το 2-1, στο ύψος του θα βάλουμε τον Ιγκλέσιας που με εξαιρετική κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια και έδωσε άλλη τροπή στον αγώνα.

Η γκάφα: Επειδή για διαιτησία θα βάλουμε παρακάτω, την γκάφα την έκανε ο Ιτάνζ στο 2-1. Εντάξει ανοίγει το τοίχος, αλλά το φάουλ του Σουμπίνιο δεν ήταν και το πιο δυνατό και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε αντιδράσει καλύτερα.

Το στραγάλι: Η αλήθεια είναι ότι προδόθηκε από τον βοηθό του, ωστόσο ο Κάκος κατακύρωσε το γκολ του Σαλπιγγίδη που ήταν οφσάιντ. Και εντάξει από την στιγμή που αυτό το τέρμα δεν έκρινε το ματς, δεν υπάρχει θέμα, όμως η αλήθεια είναι πως θα πρέπει οι διαιτητές και οι βοηθοί να προσέχουν περισσότερο.

Το ταμείο του Gazzetta: Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε για να μην χάσει και αυτό ήταν ξεκάθαρο στο πρώτο μέρος. Ε όταν το κάνει αυτό μια ομάδα, τις περισσότερες φορές το πληρώνει και η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη το πλήρωσε. Ο Ατρόμητος κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη ανατροπή και πλέον τα πλέι οφ έχουν άλλο ενδιαφέρον, μια ανατροπή που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο κοουτσάρισμα του Γιώργου Παράσχου.

Συνθέσεις ομάδων

Ατρόμητος (Παράσχος): Ράντμαν, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας (76' Μπάλλας), Σουμπίνιο, Ουντότζι (55' Γκαρσία), Δημούτσος, Κούτσι (86' Ναπολεόνι).

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Κατσουράνης, Φωτάκης, Ετο, Λίνο (78' Σταφυλίδης), Καμαρά (85' Γεωργιάδης), Λόρενς (59' Λάζαρ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Βαθμολογία πλέι οφ (σε 1 αγώνα)

1. ΠΑΟΚ 4 (1-2)

2. Ατρόμητος Αθηνών 3 (2-1)

3. ΠΑΣ Γιάννινα 3 (2-1)

4. Αστέρας Τρίπολης 2 (1-2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα