Χωρίς τρεις ο Αστέρας στα Γιάννενα

Χωρίς τρεις ο Αστέρας στα Γιάννενα

bet365

Με τρεις απουσίες θα αγωνιστεί ο Αστέρας Τρίπολης στα Γιάννενα για την πρεμιέρα των πλέι-οφ. Ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει τους Πιπίνη, Μπαρτολίνι και Περόνε που έμειναν στην Τρίπολη.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος άφησε τα σημάδια του στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σάκης Τσιώλης είδε βασικούς παίκτες να τραυματίζονται αλλά και να δέχονται τιμωρίες ενόψει των πλέι-οφ.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Πιπίνης τραυματίστηκε και θα απουσιάσει από όλα τα ματς των πλέι-οφ, ενώ ο Μπαρτολίνι ο οποίος είχε ξεκινήσει από το πάγκο στο τελικό δεν πρόλαβε να είναι απόλυτα έτοιμος κι έμεινε εκτός.

Ο τεχνικός του Αστέρα δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υποηρεσίες του Εμάνουελ Περόνε ο οποίος δέχτηκε κόκκινη κάρτα το Σάββατο.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:

Φούλοπ, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Κοντοές, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Καστέλς, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Σέττι, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Κάφα, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Ουρτάδο, Μπακασέτας, Καλαντζής, Λέντσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα