Ο Μίτσελ για Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μίτσελ για Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Μπορεί ο Μίτσελ να είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του στον Ολυμπιακό, ωστόσο ενημερώνεται για τις εξελίξεις στην αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της «Marca», ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα του Ίκερ Κασίγιας: «Αυτό που συμβαίνει με τον Κασίγιας δεν το βλέπεις πουθενά αλλού. Θα ήταν ανεξήγητο αν έβλεπες στη Μάντσεστερ Σίτι, στη Μίλαν ή στη Γιουβέντους αυτό που συμβαίνει στη Ρεάλ με τον Κασίγιας. Ο Μπουφόν δεν βλέπω να έχει περάσει ότι περνάει ο Ίκερ.

Ο Ντιέγκο Λόπεθ είναι εξαιρετικός, αλλά αναφέρομαι σε άλλα πράγματα. Για διαμάχες που δημιουργούνται πέρα από το παιχνίδι. Δεν θα μιλούσε κανείς τώρα αν δεν ήταν ένας παίκτης όπως ο Ίκερ Κασίγιας».

Για τις σκέψεις του Ζοσέ Μουρίνιο να χρησιμοποιήσει τον Βαράνε: «Ο Μουρίνο είναι νικητής και η απόφασή του να χρησιμοποιήσει τον Βαράνε δεν έχει να κάνει με προσωπικούς του λόγους. Βλέπω λογικό να χρησιμοποιήσει τον Αλμπιόλ στη θέση του Βαράν που είναι τραυματίας».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στην Ρεάλ έχουμε τη συνήθεια να υπογράφουμε με προπονητές που μας κάνουν χαρούμενους. Πριν από τις αναμετρήσεις με την Ντόρτμουντ κανένας δεν έλεγε τίποτα. Στην Ισπανία δεν επιτρέπουμε σε πρώην ποδοσφαιριστές που μόλις σταμάτησαν την καριέρα τους να αναλάβουν ομάδες, όπως για παράδειγμα συνέβη με τον Μαντσίνι. Αυτή είναι η ιστορία του ποδοσφαίρου μας. Είμαστε εξαιρετικά ευγενικοί με ανθρώπους που έρχονται από το εξωτερικό».

Στη συνέχεια έκανε την πρόβλεψή του για τον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης. «Η Ατλέτικο Μαδρίτης με έχει προβληματίσει στα δύο τελευταία παιχνίδια. Αλλά αναμένεται να είναι ένας πολύ σκληρός τελικός. Η Ρεάλ έκανε ένα μέτριο πρώτο τρίμηνο, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε. Για μένα ήταν μεγάλη έκπληξη ο αποκλεισμός της από το Champions League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα