Pasillo και Campeones

Pasillo και Campeones

bet365

Ο Μέσι τραυματίστηκε, αλλά η Μπάρτσα έκανε την ανατροπή 10 στο «Βιθέντε Καλδερόν» που την υποδέχτηκε με τον «διάδρομο» των πρωταθλητών.

Ο 22ος τίτλος είχε εξασφαλιστεί πριν καν γίνει το παιχνίδι. Γι αυτό είχε φροντίσει το βράδυ του Σαββάτου η συμπολίτισσα Εσπανιόλ με το 1-1 κόντρα στη Ρεάλ. Πλέον η Βασίλισσα δεν προλάβαινε ούτε μαθηματικά και στη Μπαρτσελόνα μπορούσαν να απολαύσουν την 5η κούπα στις έξι τελευταίες διοργανώσεις. Φυσικά ένα πέρασμα από το Βιθέντε Καλδερόν» θα προσέδιδε το απαιτούμενο κερασάκι στην επιτυχία τους. Παραδόξως, η νίκη με 2-1 επί της Ατλέτικο ήρθε με ανατροπή μετά το 70' και μάλιστα με τον Λιονέλ Μέσι απών.

Σε γενικές γραμμές το ματς δεν δικαίωσε την παραμικρή προσδοκία αναφορικά με την ποιότητα των δύο ομάδων. Ειδικά στο Α' μέρος δεν συνέβη απολύτως τίποτα και πρέπει να ήταν το πλέον βαρετό 45λεπτο της σεζόν στην Πριμέρα. Ευτυχώς η επανάληψη είχε ορισμένες συγκινήσεις, αλλά από θέαμα όχι κάτι σπουδαίο. Στο 51' έγινε το 1-0 από τον Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο Κολομβιανός φορ πήρε τη μπάλα μετά την προβολή-ασίστ του Γκάμπι και πλάσαρε ανενόχλητος τον Πίντο, σημειώνοντας το 1.000ό γκολ της φετινής διοργάνωσης.

Για τα επόμενα 20 λεπτά η Μπαρτσελόνα δεν απείλησε καν και στο 70' ο Μέσι αποχώρησε τραυματίας (σ.σ.: τράβηγμα ή θλάση), με την ομάδα του να έχει κάνει και τις τρεις αλλαγές και να παίζει με 10 παίκτες. Ετσι όμως τα πήγε καλύτερα. Ούτως ή άλλως ο Αργεντινός ήταν εξαφανισμένος σε όλο το παιχνίδι. Δεν πρόλαβε να βγει καλά και και ήρθε η ισοφάριση από τον Αλέξις Σάντσες (71'). Ο Χιλιανός έπαιξε το 1-2 με τον Φάμπρεγας και πλάσαρε με το μυτάκι τον Κουρτουά που φάνηκε να ξαφνιάζεται. Στο 80' ήρθε η ανατροπή με τον Βίγια να βάζει μάλλον το πιο αστείο γκολ στην καριέρα του.Ο Σάντσες έκανε την ενέργεια από αριστερά και ο Βίγια το πλασέ με τη μία. Η μπάλα χτύπησε πρώτα στον Γκοντίν και ενώ πήγαινε κόρνερ, χτύπησε στον Γκάμπι και κατέληξε στα δίχτυα.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και οι Μπλαουγκράνα αποχώρησαν με την ευχαρίστηση του ξεκινήματος, όταν και οι αντίπαλοι τους έστησαν το ισπανικό Pasillo, αλλά και του τέλους με την κατάκτηση των τριών βαθμών. Οι γηπεδούχοι πάλι μπορεί να χαλάστηκαν, μα όχι και τόσο. Το Τσάμπιονς Λιγκ το έχουν εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική και την ερχόμενη Παρασκευή έχουν τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Ρεάλ, ελπίζοντας να ολοκληρώσουν πανηγυρικά μία εξαιρετική χρονιά.

Ατλέτικο (Ντιέγο Σιμεόνε): Κουρτουά, Μιράντε, Γκοντίν, Ινσούα, Χουναφράν, Γκάμπι, Τιάγκο, Κόκε, Φαλκάο (67' Ντιέγκο Κόστα), Αρτνά Τουράν (63' Κριστιάν Ροδρίγκες), Αντριάν (75' Ολιβερ Τόρες)

Μπαρτσελόνα (Τίτο Βιλανόβα): Πίντο, Αντριάνο (59' Βίγια), Πικέ, Ζορντί Αλμπα, Ντάνι Αλβες (41' Μπαρτρά), Φάμπρεγας, Ινιέστα, Σονγκ (59' Μπουσκέτς), Μέσι, Αλέξις Σάντσες, Τέγιο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα