«Σημαίνει πολλά το νταμπλ» (vid)

«Σημαίνει πολλά το νταμπλ» (vid)

bet365

Ο Μίτσελ εξέφρασε με κάθε τρόπο το πόσα σημαίνει γι' αυτόν το να κατακτήσει το Κύπελλο και κατ' επέκταση το νταμπλ. Για το μεγάλο κίνητρο που έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού μίλησε ο Γιάννης Μανιάτης.

O Ισπανός τεχνικός ερωτηθείς για τον τελικό του Κυπέλλου υπογράμμισε πως: «Θέλω πολύ να κερδίσω το αυριανό ματς. Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Σημαίνει πολλά. Στην καριέρα μου έχω κερδίσει μόνο μία φορά ένα νταμπλ. Οπότε είναι κάτι που το θέλω πάρα πολύ. Προσωπικά είμαι καλά και αύριο θα είμαι κανονικά εδώ για την ομάδα». Σχετικά με την ενδεκάδα ο Μίτσελ ξεκαθάρισε πως έχει πάρει τις αποφάσεις του: «Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Έχουμε μία ακόμα προπόνηση. Ξέρουμε ποιους παίκτες θα κατεβάσουμε και ποιους θα έχουμε στον πάγκο ως εναλλακτικές».

O Μίτσελ είπε στην συνέντευξη Τύπου του ΟΑΚΑ για:

Την κατάσταση της υγείας του: Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για το ενδιαφέρον. Είμαι καλά και ευχαριστώ πολύ. Ευτυχώς οι πρωταγωνιστές δεν είναι οι προπονητές αλλά οι παίκτες. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έχουν κάνει. Σεβόμαστε τον αντίπαλο. Είμαστε προετοιμασμένοι και ξέρουμε την σημασία του αγώνα. Είμαστε Ολυμπιακός.

Τον καταρτισμό της ενδεκάδας: Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Έχουμε μία ακόμα προπόνηση. Ξέρουμε ποιους παίκτες θα κατεβάσουμε και ποιους θα έχουμε στον πάγκο ως εναλλακτικές

Τον ρόλο του φαβορί που έχει δοθεί στον Ολυμπιακό και το πως το βλέπει ο ίδιος: Πάντα νιώθω την υποχρέωση να κερδίζω τα ματς. Πάντα το ένιωθα αυτό. Έτσι έκανα. Πάντα είμαστε έτοιμοι. Μας αρέσει που είμαστε το φαβορί όμως δεν πηγαίνουμε όμως με υπερβολική σιγουριά στο ματς γιατί απέναντί μας έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Όποιος νομίζει πως αύριο θα πάρουμε το Κύπελλο με το όνομά μας και την ιστορία μας κάνει λάθος. Δεν θα νικήσουμε μόνο και μόνο επειδή είμαστε φαβορί.

Τον Αστέρα Τρίπολης: Πιστεύω πως είναι μία ομάδα συμπαγής, σκληρή και ενωμένη. Μία ομάδα που δεν σου χαρίζει τίποτα. Πιστεύω ότι είναι στον τελικό γιατί μαζί με εμάς είμαστε οι καλύτερες ομάδες. Για μένα είναι φαβορί με τον ΠΑΟΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αύριο στο ματς θα πρέπει να παλέψουμε και να προσπαθήσουμε πολύ. Όποιος πιστεύει πως αύριο ο Αστέρας θα μας δώσει το Κύπελλο σε δίσκο δεν είναι καλά... προετοιμασμένος για έναν τέτοιο αγώνα.

Το τι σημαίνει ο τελικός για τον Ολυμπιακό: Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να δείξουμε την κλάση του συλλόγου και το ποιο θα είναι το μέλλον μας. Θα πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα.

Ο Μανιάτης από μέρους του υποστήριξε:

Για τον τελικό: Σίγουρα εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Είναι ο δεύτερος στόχος που έχουμε σαν Ολυμπιακός και για εμάς και για τον κόσμο. Φέτος δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Έχοθμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα και με τους βοηθούς του κ. Μίτσελ και με τον προπονητή μας από χθες. Όλοι οι παίκτες ξέρουν το τι να κάνουν στο γήπεδο και το πως να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Για τα δικά του κίνητρα, την ουσία του αγώνα και το τις απαντήσεις που μπορεί να θέλουν να δώσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού: Σίγουρα για κάθε παίκτη είναι κίνητρο να κατακτάει τρόπαια. Σίγουρα όλοι θέλουν να κατακτήσουν το νταμπλ. Και για μένα είναι προσωπικός στόχος. Είμαι σχετικά καινούριος στην ομάδα και θέλω να παίρνω διάφορα τρόπαια για την συλλογή μου. Σαν Ολυμπιακός πρέπει να είμαστε συνεπείς και να κατακτάμε κάθε Κύπελλο και κάθε πρωτάθλημα που μπορούμε.

Αύριο είναι ένας τελικός. Στους τελικούς όλα γίνονται. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Για μένα ο Αστέρας είναι η 2η καλύτερη ομάδα μετά από εμάς. Δεν είναι ώρα να κοιτάξουμε το θέαμα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε το Κύπελλο.

Φέτος δεν παίξαμε καλά αλλά το θέμα δεν είναι το θέαμα αλλά το Κύπελλο. Το θέαμα θα το κοιτάξουμε από τη νέα χρονιά με τον προπονητή μας που μας δείχνει τι θέλει. Θα είμαστε καλύτεροι τη νέα χρονιά. Αύριο όμως ο στόχος είναι το Κύπελλο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της Σ.Τ. από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα