Αρνήθηκε τη μήνυση στον Ντιέ!

Gazzetta team
Αρνήθηκε τη μήνυση στον Ντιέ!

bet365

Η συμπεριφορά του Ντιέ ήταν απαράδεκτη στο παιχνίδι Παναθηναϊκού-Ξάνθης, με την κίνησή του να χτυπήσει τον Ζέκα και στο Τριφύλλι σκέφτηκαν προς στιγμήν να καταθέσουν μήνυση.

Ο μέσος των Ακριτών αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα στο 40' του χθεσινού αγώνα, έπειτα από την κίνησή του να κλωτσήσει ηθελημένα την μπάλα πάνω στον Ζέκα. Το επεισόδιο ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, αφού μιας και στο φινάλε του αγώνα αφού πήγε προς τον διαιτητή Θάνο, έπειτα κατευθύνθηκε στη μεριά του Ζέκα και του έριξε σφαλιάρα στο μάγουλο! Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν εξοργισμένοι από την συμπεριφορά του Ντιέ και μάλιστα σκέφτηκαν προς στιγμήν να καταθέσουν μήνυση στον Ιβοριανό σύμφωνα με τη «Sportday», ωστόσο ο Ζέκα δεν θέλησε να δοθεί συνέχεια στο περιστατικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα