Έχασε την εμπιστοσύνη του…

Έχασε την εμπιστοσύνη του…

Έχασε την εμπιστοσύνη του…

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta την υπόθεση Μπόατενγκ στον Ολυμπιακό.

Μπορεί και να μην εμφανιστεί ποτέ πίσω στο Ρέντη ο Μπόατενγκ-λογικά αυτό είναι και το πιο πιθανό έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση.

Όμως και να θελήσει να την κάνει γυριστή ο Γκανέζος, νομίζω πως πάρα πολύ δύσκολα θα τον δεχθεί ο Μίτσελ. Δεν ξέρω τι θα θελήσει να κάνει ο Ολυμπιακός και τι θα αποφασίσει ο σύλλογος, ωστόσο δεν βλέπω ο προπονητής να έχει καμία θετική διάθεση πλέον έναντι του ποδοσφαιριστή.

Ο Ισπανός απ΄ ότι καταλαβαίνω είναι απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του Μπόατενγκ. Κακά τα ψέματα, ο Αφρικάνος τον «πούλησε» άσχημα τον προπονητή του, ο οποίος είχε εισηγηθεί με θέρμη την απόκτησή του στον Ολυμπιακό, κατά τα μέσα του περασμένου Φλεβάρη, όταν κι ο διεθνής μέσος ήρθε στην Ελλάδα κι άρχισε προπονήσεις στο Ρέντη. Κι ο Μίτσελ δεν μπορεί να το καταπιεί εύκολα αυτό το πράγμα. Εξ ου και καταλαβαίνω πως έχει «σπαστεί» τόσο πολύ, που θα το σκεφτεί δέκα φορές να τον δεχθεί πίσω-που δε νομίζω να τον δεχθεί.
Και μη νομίζετε πως και για τον Μπόατενγκ είναι τόσο απλά τα πράγματα, όπως εμφανίζονται. Δεν είναι τόσο εύκολο να σηκώνεσαι να φεύγεις από μία ομάδα με την οποία έχεις συμβόλαιο. Έστω συμβόλαιο πέντε μηνών. Συμβόλαιο είναι κι αυτό. Μπορεί να μην κατοχυρώνει τον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν, αλλά συμβόλαιο είναι. Μέχρι τις 30 Ιουνίου πρέπει να είναι στον Ολυμπιακό ο παίκτης.

Ο δε Γκανέζος μόλις τις προάλλες ήταν σε δικαστική διαμάχη με τη Ντνιέπρ, από την οποία επίσης σηκώθηκε κι έφυγε μία ωραία πρωία. Δηλαδή, έχοντας ήδη «ιστορικό» πίσω του ο παίκτης αυτός, δε θα είναι τόσο εύκολο να κάνει πάντοτε ό,τι του καπνίσει.
Γι΄ αυτό κι ο Ολυμπιακός λέει πως θα έχει συνέπειες η στάση του Μπόατενγκ. Το πιο πιθανό είναι να μην μπορεί ο σύλλογος να ελέγξει τη μεταγραφή του παίκτη για τη νέα σεζόν, αλλά δεν έχει ο Αφρικάνος όλα τα χαρτιά δικά του.
Πάνω απ΄ όλα, όμως, έχασε την εμπιστοσύνη του πιο μεγάλου φίλου που είχε στον Ολυμπιακό-του Μίτσελ, με τον οποίο έπαιξε στην Ισπανία την καλύτερη μπάλα της καριέρας του κι έτσι έκανε μεταγραφή πέντε εκ. Ευρώ από τη Χετάφε στην Ουκρανία…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.