Δεν προλαβαίνει ο Αβραάμ

Δεν προλαβαίνει ο Αβραάμ

Δεν προλαβαίνει ο Αβραάμ

bet365

Για ακόμη μία ημέρα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα των συμπαικτών του, με συνέπεια οι πιθανότητες να προλάβει ο αρχηγός του Ολυμπιακού τον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης να προβάλλουν περιορισμένες.

Απόντος τον Αβραάμ Παπαδόπουλου διεξήχθη και η προπόνηση της Τετάρτης στον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» ούτε την Τετάρτη μπόρεσε να ενσωματωθεί στον κανονικό ρυθμό των συμπαικτών του, αφού αρκέστηκε σε θεραπεία με άμεση συνέπεια να μειωθούν στο ελάχιστο οι πΙθανότητες να τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, εν όψει του επερχόμενου τελικού Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά:

Η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού ήταν αφιερωμένη στην τακτική και τη στρατηγική του παιχνιδιού. Οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το βάρος στην ανάπτυξη, την σωστή κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα των φάσεων, μέσω διτέρματος. Έπαιξαν για πολλή ώρα σε μεγάλο χώρο, υπό τις διαρκείς οδηγίες του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας. Ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με εκτελέσεις κόρνερ.

Με την ομάδα γυμνάστηκαν οι νεαροί Ρουγκάλας και Ιωαννίδης, από την Κ20. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Αύριο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα