Απαγορεύεται ο χαβαλές!

Απαγορεύεται ο χαβαλές!

Απαγορεύεται ο χαβαλές!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη και το καθηκόν των παικτών του «τριφυλλιού».

Ποιος θα το περίμενε πριν μερικά χρόνια ότι θα φθάσουμε μέσα στον Μάιο να παίζουμε μπαράζ για να δούμε αν θα βγει έκτος στο πρωτάθλημα, που μπορεί να του δώσει μία θέση για την Ευρώπη αν ο ΠΑΣ πάρει αδειοδότηση και αν την πάρει ο Παναθηναϊκός. Τρία αν , για να δούμε αν θα βγεί o Παναθηναϊκός στην Ευρώπη. Ποιος ; Ο Παναθηναϊκός, που ήταν αυτονόητο να παίζει στα ευρωπαϊκά κύπελλα κάθε χρόνο. Δεν νομίζω ότι «φτιάχνει» κανένα φίλο του Παναθηναϊκού το παιχνίδι με την Ξάνθη. Κανένας δεν το περιμένει με αγωνία, αρκετοί πιστεύω, ότι δεν θα το δουν καν. Από την άλλη, όμως, αυτό δεν σημαίνει, ότι όσοι παίξουν στο παιχνίδι αυτό πρέπει να το δουν χαβαλέ. Απαγορεύεται.

Από την στιγμή, που φοράνε την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να παίζουν πάντα για τη νίκη , να έχουν πάθος και να τα δίνουν όλα(απλήρωτοι είναι , αλλά και άλλοι παίκτες άλλων ομάδων είναι απλήρωτοι και τα δίνουν όλα σε κάθε ματς. Αφήστε που και αυτοί, που τα έχουν πάρει όλα τα λεφτά-βλέπε Μπουμσόνγκ-δεν βλέπω να σκίζονται αλλά να κάνουν ρεσιτάλ στις γκέλες). Και επειδή όλα αυτά τα είδαμε ελάχιστα φέτος από τους περισσότερους ίσως για αυτό να προχώρησε σε μία δήλωση ο Καρνέζης που ακούγεται υπερβολική. Μίλησε για ματς-πρόκληση ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Βλέποντας ίσως σαν αρχηγός της ομάδας οι συμπαίκτες του να έχουν χάσει βαθμούς και βαθμούς και να υπάρχει γενικά μία χαλαρότητα στην ομάδα όλη την χρονιά και ακόμα περισσότερο τώρα προσπαθεί με αυτές τις κουβέντες να τους «ξυπνήσει». Αρχηγός είναι ο Καρνέζης λογική είναι η προσπάθειά του, υπερβολική η δήλωσή του , αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Ο Παναθηναϊκός έχει υποχρέωση να παρουσιαστεί σοβαρός με την Ξάνθη, αλλά κανένας φυσικά δεν θα πανηγυρίσει στο τέλος ενδεχόμενη νίκη . Σίγουρα, όμως, άλλη μία κακή εμφάνιση, νωθρή που θα συνοδεύεται με ήττα θα ξενερώσει ακόμα πιο πολύ τον ήδη ξενερωμένο κόσμο της ομάδας, που τα έχει δει ΟΛΑ φέτος.

ΥΓ: Επειδή κάποιοι , η δεν διάβασαν καλά, η ,,,,ηθελημένα διαστρεβλώνουν με σχόλια τα λεγόμενά μου ας ξαναβάλω πως έκλεισα το τελευταίο μου σχόλιο : «Μία νοοτροπία, που αν δεν χαράξει μία σταθερή γραμμή η διοίκηση δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Μία νοοτροπία, που δεν θα αλλάξει αν η διοίκηση δεν αλλάξει και την δική της νοοτροπία». Οποιοι καταλαβαίνετε, από αυτό που έγραψα στο τελευταίο μου σχόλιο , ότι λέω πως δεν φταίει η διοίκηση για την κακή νοοτροπία της ομάδας τότε ένα από τα δύο συμβαίνει που έγραψα στην αρχή του υστερόγραφου....

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.