Περιμένει καμπάνα τον Μπόατενγκ

Περιμένει καμπάνα τον Μπόατενγκ

Περιμένει καμπάνα τον Μπόατενγκ

bet365

Συνέπειες θα έχει ο Ντέρεκ Μπόατενγκ για την στάση του καθώς ήταν απών από την προπόνηση και την Τρίτη του Πάσχα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν θα αφήσουν να περάσει έτσι η καθυστερημένη άφιξή του.

Ο Γκανέζος μέσος δεν εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ούτε την Τρίτη για να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του και πλέον στο λιμάνι υπάρχει προβληματισμός και ενόχληση για την στάση του. Άλλα περίμεναν να δουν και άλλα διαπιστώνουν να γίνονται. Όσο δεν εμφανίζεται ο Μπόατενγκ τόσο περισσότερο υπάρχει το ενδεχόμενο να απομακρύνεται από τον Ολυμπιακό και να ενδυναμώνει τις πηγές, τα σενάρια και τις πληροφορίες από την Αγγλία σχετικά με το ενδιαφέρον της Φούλαμ. Στον Ολυμπιακό δεν θα αφήσουν έτσι το θέμα. Ξεκαθαρίζουν ότι οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο και δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους θα έχουν συνέπειες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα