«Κανένα θέμα με Σικαμπάλα»

«Κανένα θέμα με Σικαμπάλα»

«Κανένα θέμα με Σικαμπάλα»

bet365

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σικαμπάλα, αλλά στον Πειραιά τα διαψεύδουν ενώ μιλούν για πλαστό έγγραφο.

Οι ερυθρόλευκοι επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Αιγύπτιο τονίζοντας ότι όλα αυτά είναι παιχνίδια των μάνατζερ. Εδώ και ημέρες στην Αίγυπτο κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σικαμπάλα ενώ ορισμένοι έδωσαν στην δημοσιότητα και έγγραφο που φέρεται να έστειλαν οι ερυθρόλευκοι με το οποίο ζητούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ.

Τα δημοσιεύματα αυτά έφτασαν στα αυτιά των ανθρώπων του Ολυμπιακού οι οποίοι άμεσα διέψευσαν όλες αυτές τις φήμες λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και κανένα ενδιαφέρον για τον Σικαμπάλα. Μάλιστα, τόνιζαν πως δεν υπάρχει κανένα τέτοιο έγγραφο. Ξεκαθάριζαν πως είναι πλαστό. Οι Πειραιώτες ήταν ιδιαίτερα αυστηροί με το θέμα αυτό αφού θεωρούν ότι όλα αυτά είναι κόλπα μάνατζερ εις βάρος του συλλόγου.

Ήδη μάλιστα μερίμνησαν ώστε να ενημερώσουν όλους όσοι έπρεπε και μαζί και την Ζάμαλεκ για τα τεκταινόμενα. Έτσι λοιπόν με βάση τα όσα προκύπτουν από τους πρωταθλητές Ελλάδας δεν υφίσταται κανένα θέμα με τον Σικαμπάλα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα