Επιμένουν για Σικαμπάλα!

Επιμένουν για Σικαμπάλα!

Gazzetta team
Επιμένουν για Σικαμπάλα!

bet365

Οι πληροφορίες από την Αίγυπτο συντηρούν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σικαμπάλα, ενώ οι συμπατριώτες του έδωσαν στη δημοσιότητα έγραφο που φέρονται να έστειλαν οι «ερυθρόλευκοι»!


Ο Τύπος της Αιγύπτου έφερε το θέμα του Σικαμπάλα στο προσκήνιο πριν από λίγες μέρες και οι πληροφορίες ήθελαν τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και νυν της Ζάμαλεκ να είναι «ψημένος» να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Το ρεπορτάζ θέλει το ενδιαφέρον να συνεχίζει να υφίσταται, παρά τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη και μάλιστα οι συμπατριώτες του έφεραν στη δημοσιότητα ένα έγγραφο που φαίνεται να αποδεικνύει του λόγου το αληθές!

Στο εν λόγω έγγραφο, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να επιβεβαιώνουν ότι διάβασαν την πρόταση που έφτασε στα γραφεία τους για τον παίκτη, ενώ ζητούν πληροφορίες για την κατάσταση του συμβολάιου του παίκτη και τα χρήματα που απαιτούνται για να επέλθει συμφωνία. Παράλληλα, ζητούν απάντηση μέχρι τιε 31/05!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα