Ο γεροΓιοβάισα επέστρεψε!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο γεροΓιοβάισα επέστρεψε!

bet365

To Champions League με συναρπάζει, η αποχή με... δυνάμωσε και η στήριξή σας με εκτοξεύει. Σύντροφοι... επέστρεψα!

Κάποιος Ρώσος σοφός έγραψε κάποτε πως οι γυναίκες είναι οι... κόρες του διαβόλου. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια και αμέτρητα χαμένα στοιχήματα για να το καταλάβω, να πονέσω, να λυγίσω, να σηκωθώ και να αποκτήσω δύναμη να ξαναγράψω στήλη. Η Σβετλάνα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, γιατί δεν άντεξε τη... μιζέρια της ήττας. Και γω δεν την άντεξα, αλλά ο Σεργκέι μου είπε πως όταν αρχίσουμε να ονειρευόμαστε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, η ζωή θα μας χαρίσει τόλμη, μαγεία και δύναμη για να το πραγματοποιήσουμε. Η βότκα σε κάνει... φιλόσοφο σύντροφοι και γω θέλω να ζήσω και να σας κάνω χαρούμενους. Στο... διάβολο τα ρομαντικά, ήρθε ώρα για μπάλα και είμαι εδώ μαζί σας! Kύριοι σας υπόσχομαι εκπλήξεις, επικοινωνία, είμαι ένας από σας σύντροφοι!

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στο μεγάλο παιχνίδι της Βαρκελώνης με τη Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την Ίντερ, βρείτε μου έναν τρόπο με τον οποίο δεν θα σκοράρει η ιταλική ομάδα. ΈΝΑΝ! Οι «μπλαουγκράνα» που ψάχνουν ακόμα ισορροπίες, έχουν μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα τους σε καθένα από τα τρία φετινά εντός έδρας παιχνίδια τους, τη στιγμή που οι «νερατζούρι» έχουν πετύχει γκολ και στα εφτά ματς που έχουν παίξει μέχρι στιγμής στην τρέχουσα σεζόν. Με τον Μέσι να είναι παρών όπως όλα δείχνουν, βρίσκει κανείς σε απόδοση 2,80 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο «Καμπ Νόου» και να πάρει τη νίκη η Μπαρτσελόνα.

Απεριόριστα ειδικά στοιχήματα και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στο «Μεστάγια» κάποιοι περίμεναν τις «νυχτερίδες» να ... έχουν ρημάξει μετά την απόλυση του Μαρθελίνο και κάποιοι άλλοι περίμεναν τον Άγιαξ να είναι τελείως διαφορετικός μετά το καλοκαίρι κατά το οποίο υπέστη απώλειες παικτών, με σπουδαιότερες αυτές των Ντε Γιόνγκ και Ντε Λιχτ.

Κι όμως, ο Αίαντας είναι αήττητος και στα 14 παιχνίδια που έχει δώσει τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας και το 3-0 επί της Λιλ στην πρεμιέρα του Champions League! Αντίθετα, η Βαλένθια δείχνει αντοχή στα δύσκολα, ξεκίνησε τρομερά στα δύσκολα παίρνοντας τη νίκη στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αλλά εντός ακόμα δεν βρίσκει ρυθμό. Δυο σερί Χ... Πολύ καλό το 2,10 της ισοπαλίας με το διπλό στο DNB στην αναμέτρηση...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα