Απολογούμαι και... ξαναπαίρνω φόρα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Απολογούμαι και... ξαναπαίρνω φόρα!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα έχει αρχίσει να βλέπει εφιάλτες, αποδέχεται την κριτική του κόσμου και τολμά να κάνει βήματα πίσω... μόνο για να ξαναπάρει φόρα για νέες στοιχηματικές εκτιμήσεις!

Καλησπέρα φίλοι μου!

Ναι, το παραδέχομαι, τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά το τελευταίο διάστημα.

Ναι, το παραδέχομαι, δεν μπορούσα να βάλω ούτε μια... βενζίνη στο κάρο για να πάω βόλτα την κυρά με τόσα που χάναμε.

Ναι, το παραδέχομαι φίλοι μου πως με κάνατε να βλέπω εφιάλτες με... κουβάδες, να περπατάω ανάμεσά τους και να προσπαθώ να μην πέσω.

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ! Και το απέδειξα και την Παρασκευή με το σωστό Under στο ματς του Ολυμπιακού με τη Ζάγκιρις στην Euroleague.

Και η ζωή είναι σαν το ποδήλατο και απλά πρέπει να συνεχίσεις να κάνει πετάλι για να μην πέσεις, έτσι κι εγώ συνεχίζω για να έρθει ξανά το χαμόγελο και η είσπραξη!

Forza… στο live στοίχημα με αποδόσεις το κάτι άλλο (21+)

Η Τσέλσι επανέρχεται στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις απέναντι στην Κάρντιφ και η αλήθεια είναι ότι το σκορ ανεβαίνει στα παιχνίδια των «μπλε» απέναντι σε ομάδες που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Με δέκα Over στα τελευταία 15 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις για τους «μπλε» και με την ομάδα του Νιλ Γουόρνοκ να ψάχνει παντού βαθμούς, η επιλογή για περισσότερα 2,5 τέρματα βρίσκεται σε απόδοση 1,72.

Στο Άνφιλντ το παιχνίδι είναι από αυτά που χαρακτηρίζονται must win για τη Λίβερπουλ. Όχι μόνο για να μην πάρει διαφορά η Σίτι στην κορυφή, αλλά γιατί αν θέλει η ομάδα του Κλοπ να λέει ότι παραμένει ισχυρή διεκδικήτρια του τίτλου και δεν έχει αρχίσει να φοβάται τη μοίρα της, θα πρέπει να το πάρει. Απέναντι στους «κόκκινους», το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που με την αύρα του νέου γηπέδου, προτού μπει σε αυτό σε λίγες μέρες, θέλει τους βαθμούς από τη στιγμή που τα πάντα είναι ανοιχτά για την 4άδα. Μόλις μια φορά στα τελευταία εννέα παιχνίδια κράτησε απαραβίαστη την εστία της η Τότεναμ, που ναι μεν δυσκολεύεται στο σκοράρισμα το συγκεκριμένο διάστημα, όμως, υπάρχουν 6/7 G/G στα μεταξύ τους παιχνίδια. Στο 1,65 να σκοράρουν και οι δύο στο Μέρσεϊσαϊντ.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Στο Άμστερνταμ, ο Άγιαξ πρέπει να πάρει το ντέρμπι με την Αϊντχόφεν. Καλή, χρυσή η προσπάθεια στο Champions League, ναι μεν υπάρχουν μπροστά οι προημιτελικοί με τη Γιουβέντους, ωστόσο, το θέμα του γοήτρου και του τίτλου στην Ολλανδία παραμένει στο προσκήνιο μαζί με τις ευρωπαϊκές περιπέτειες. Με δεδομένο πως ο Αίαντας προέρχεται από δύο «τριάρες» στα τελευταία παιχνίδια και δίχως απάντηση, (3-0 η δική του τελευταία νίκη τον Δεκέμβρη του 2017), θα πρέπει να δώσει μια απάντηση. Αυτή η απάντηση απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος εντοπίζεται στο 1,72.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα