Ρε Γκονζάλο, τι λες τώρα...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ρε Γκονζάλο, τι λες τώρα...

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα περιμένει με αγωνία να δει τον Ιγουαΐν με τη μπλε φανέλα στο Λονδίνο και επιλέγει τα σημερινά του πονταρίσματα!

Χαίρετε φίλοι μου!

Ωραία μέρα η σημερινή... Κυριακή, ήλιος, μπαλίτσα, τα κλασσικά μας. Κι επιτέλους, ένας άνθρωπος στη συμπαθέστατη Τσέλσι (φίλε μου Ρομάν ξέρεις ότι σε στηρίζω), να αντιπροσωπεύει όλους εμάς! Εμάς που έχουμε μεγάλο προσόν το χιούμορ μας και είμαστε γοητευτικοί με έναν κοιλιακό κι όχι με six-pack. Γκονζάλο Ιγουαΐν σε ευχαριστώ που πάτησες το πόδι σου στην Αγγλία και ντύθηκες στα μπλε. Σε ευχαριστώ που δείχνεις ότι και με τη αυτή την κοιλιά... το 'χεις το γκολάκι. Κι αν καταφέρεις και το δείξεις και απόψε, εφόσον κάνει ντεμπούτο, τι να πω... Θα σε κάνω αφίσα life-size στο δωμάτιο κι ας φωνάζει η κυρά!

Ξεκινώντας από την Αγγλία και τα δυο παιχνίδια του Κυπέλλου, στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μου μυρίζει... αργεντίνικη αύρα. Είδα τα βιντεάκια που δημοσιεύουν οι «μπλε» από τις προπονήσεις του Γκονζάλο και πραγματικά ανυπομονώ να το δω το παλικάρι... Η Τσέλσι φιλοξενεί τη Σέφιλντ Γουένστεϊ μετά και την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ και μου φαίνεται πως ο αέρας της ομάδας του Σάρι θα παρασύρει τη σημερινή της αντίπαλο, με την επιλογή της νίκης σε συδυασμό με γκολ μονάχα από τους γηπεδούχους, να εντοπίζεται σε απόδοση 1,80.

Παίξε νόμιμα… πρώτο τραπέζι vista (21+)

Στο Selhurst Park η Κρίσταλ Πάλας έχει τη μεγάλη ευκαιρία να «χτυπήσει» κι εκείνη την ήδη πληγωμένη Τότεναμ και να συνεχίσει στους «16» του τουρνουά. Η ομάδα του Ποτσετίνο αποκλείστηκε την περασμένη Πέμπτη στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ από την Τσέλσι και συνεχίζει με μεγάλες απουσίες στη «μάχη» για τη την επόμενη φάση του FA Cup, της 4άδας στην Premier και οσονούπω θα πρέπει να ξαναμπεί σε mood Champions League. Έτσι όπως είναι η κατάσταση φίλοι μου, δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς την απόδοση του 2,40 για την πρόκριση της Πάλας στον επόμενο γύρο, ενώ, με δεδομένο πως μόλις δυο από τα τελευταία 12 εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του Χότζον έχουν ξεπεράσει τα 2,5 τέρματα, θα κοίταζε κανείς και το Under του 1,72...

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει στις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα στην έδρα της Εσπανιόλ μετά την αγχωτική (για ένα ημίχρονο) νίκη επί της Τζιρόνα με το 4-2 για το Κύπελλο.

Η αλήθεια είναι ότι σε εκτός έδρας παιχνίδι δεν θα πρέπει να περιμένει κάποιος από τους «μερένγκες» σε αυτή την κατάσταση να... βγάλουν μάτια ή να κάνουν πάρτι, ακόμα κι αν το σύνολο που θα έχουν απέναντί τους είναι σε κατάσταση φθοράς και αφθαρσίας. Το Under 2,5 τερμάτων σε απόδοση 2,20 θα κάνει και... στην τσέπη όσων το επιλέξουν, αλλά νομίζω και στη Ρεάλ αν στοχεύσει σε μια ξεκούραστη νίκη αυτή τη φορά...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα