Λύκε, λύκε... είσαι εδώ;

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Λύκε, λύκε... είσαι εδώ;

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα δεν κρύβει τη συμπάθειά του στη Γουλβς του Νούνο Σάντο και παραθέτει τις Κυριακάτικες στοιχηματικές του εκτιμήσεις!

Καλησπέρα φίλοι μου!

Είναι αδικία που μεγαλώσαμε μαθαίνοντας να... μισούμε τον κακό λύκο στο παραμύθι με τη Σταχτοπούτα, ενώ υπάρχουν και εξαιρετικοί λύκοι. Αυτοί της Γουλβς στο «Μολινό»!

Κάθε ματς της ομάδας του Νούνο Σάντο, είναι και γιορτή για τον κόσμο του κλαμπ και δεν σας κρύβω ότι έχουν κερδίσει και τη δική μου συμπάθεια με όσα έχουν κάνει στη φετινή Premier.

Με αυτά που έχουμε δει φέτος από τη Γουλβς, θα γίνουμε όλοι... λύκοι!

Παίξε νόμιμα… πρώτο τραπέζι vista (21+)

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει στα χέρια του ένα σύνολο που μπορεί ν' αντέξει στην Premier League και να κάνει περήφανο τον κόσμο της και σήμερα κοντράρεται με την... άναρχη Μπέρνλι. Οι «clarets» ολοκλήρωσαν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και επικεντρώνονται πλέον στα εγχώρια, ωστόσο, έχουν ακόμα δρόμο για να φτάσουν στο επίπεδο των νεοφώτιστων. Στο 1,72 η νίκη για τη Γουλβς στο «Μολινό», εκεί όπου 7 στα τελευταία 11 ματς έχουν παρουσιάσει πάνω από 2,5 τέρματα και το Over πληρώνει σε απόδοση 2,20.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Στο Κάλιαρι, η Μίλαν θέλει να μην δείξει επηρεασμένη από τη διακοπή, πριν από την οποία είχε πάρει νίκη στο ντέρμπι με τη Ρόμα και θα προσπαθήσει να περάσει από την αρκετά δύσκολη έδρα στη Σαρδηνία. Είναι και οι δύο ομάδες που σκοράρουν αλλά και παραβιάζεται η εστία τους (μόνο στο Μπέργκαμο δεν δέχθηκε γκολ η Κάλιαρι) και το g/g βρίσκεται σε απόδοση 1,87.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα