Τι έκαναν FIFA-UEFA, όταν τους τα έλεγε ο Ολυμπιακός;…

Τι έκαναν FIFA-UEFA, όταν τους τα έλεγε ο Ολυμπιακός;…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος θυμίζει μέσα από το blog του στο gazzetta τι έλεγε ο Ολυμπιακός σε fifa-uefa και υπενθυμίζει ότι με την «εξυγίανση» όλα καταλήγουν στον ίδιο παρονομαστή.

Ήρθαν, λέει, FIFA-UEFA να δώσουν λύση, να σώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο…Και κάνουν δηλώσεις κλπ, κλπ…

Κι εγώ ρωτάω με τη σειρά μου: όταν ο Ολυμπιακός σχεδόν από την αρχή της σεζόν, επίσημα και σοβαρά, τους είχε πει με το νι και με το σίγμα τι γίνεται και επιπλέον είχε προβλέψει και τι άλλο θα γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτές τι έκαναν;

Τι έκαναν οι διεθνείς αρχές, όταν ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, αυτός με τη συμμετοχή σχεδόν κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ εδώ και μία ολόκληρη 20ετία, κατήγγειλε τα αίσχη που γίνονταν στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Πολύ απλά, δεν έκαναν τίποτα. Εκτός κι αν έκαναν, οπότε ας μας εξηγήσουν πολύ απλά τι έκαναν.

Ο Ολυμπιακός είχε απευθυνθεί σε FIFA-UEFA πολύ πριν φτάσουμε στον πάτο που βρισκόμαστε τούτες τις ώρες. Είχε εξηγήσει τι γίνεται με την ΕΠΟ και με τη διαιτησία και πώς «λειτουργεί» το πράγμα σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα. Αποδείχθηκε πανηγυρικά ότι ο Ολυμπιακός είχε απόλυτο δίκιο. Ποια ήταν λοιπόν η αντίδραση των «διεθνών συνομοσπονδιών»; Και φτάσαμε τώρα σε αυτό το σημείο.

Δεν βλέπουν τι γίνεται εδώ και ένα χρόνο; Όλα καταλήγουν στον ίδιο παρονομαστή από τότε που ήρθε η…εξυγίανση: πέρσι τελικός Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, φέτος μάχη για το πρωτάθλημα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, φέτος τελικός Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ…

Με ένα μαγικό τρόπο, όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο καταλήγουν εκεί: ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.