Τα καλύτερα δίδυμα και τι έχουν δώσει οι ακραίοι

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Τα καλύτερα δίδυμα και τι έχουν δώσει οι ακραίοι

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για τα καλύτερα επιθετικά δίδυμα της Λίγκας και την προσφορά των ακραίων του Ολυμπιακού, σε σχέση με των ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ.

Εβδομαδιαία τουρνουά* καζίνο για τα μέλη *Ισχύουν όροι και Προϋποθέσεις

O Ολυμπιακός μένει ζωντανός στη μάχη του τίτλου παρά τα τεράστια προβλήματα που είχε στο πρώτο τρίτο του α΄ γύρου του πρωταθλήματος, αφενός μεν χάρη στη δυναμική του ως σύλλογος «μόνιμος πρωταθλητής», αφετέρου δε χάρη στη δυνατότητα του να βρίσκει αρκετούς διαφορετικούς πρωταγωνιστές στα παιχνίδια του.

Παίρνει λύσεις, τρίποντα και βαθμούς από διάφορους παίκτες ο Ολυμπιακός, περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα. Δεν είναι μόνο ο Φορτούνης κι ο Ανσαριφάρντ, που έχουν βάλει τα περισσότερα γκολ (6+7=13) και συνιστούν το παραγωγικότερο επιθετικό δίδυμο της Λίγκας-10 έχουν Πρίγιοβιτς (6) και Πέλκας (4) στον ΠΑΟΚ, 10 Γέντρισεκ (6) και Μπρίτο (4) στην Ξάνθη, 9 Λιβάγια (5) κι Αραούχο (4) στην ΑΕΚ και 9 Μανιάς (5) και Καλτσάς (4) στον Αστέρα.

Ο Μάριν έδωσε την πρωτιά και τον ανεπίσημο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, με το μοναδικό γκολ στο 1-0 με τον ΠΑΣ. Ο Τζούρτζεβιτς είχε σκοράρει το καθοριστικό 2-1 στην Κέρκυρα κι είχε ισοφαρίσει 1-1 στο 94’ τον Αστέρ. Ο Ζιλέ ήταν αυτός που είχε δώσει τη λύση (1-0) όσο έμενε το 0-0 με τον Λεβαδειακό. Ο Οτζίτζα σκόραρε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Πάρντο άνοιξε κι έκλεισε το σκορ με τον Πλατανιά.

Εδώ ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει πολύτιμους βαθμούς κι από όλους τους αμυντικούς του! Έχανε από τον Απόλλωνα κι ισοφάρισε ο Ομάρ. Έχανε στον Πανιώνιο κι ισοφάρισε ο Σισέ. Έχανε στην Κέρκυρα κι ισοφάρισε ο Σισέ. Ήταν ισόπαλος με τον Λεβαδειακό και καθάρισε ο Κούτρης στο 84’. Ο δε Ένγκελς πέτυχε χρυσά γκολ (1-0 με ΠΑΟΚ κι 1-1 στην Ξάνθη).

Κι επειδή γίνεται μεγάλη κριτική για τους ακραίους κυνηγούς του Ολυμπιακού, ας δούμε τι έχουν κάνει κι οι ακραίοι κυνηγοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Στον ΠΑΟΚ έχουν βάλει 4 γκολ (2 ο Μακ κι από ένα Κάμπος και Βιεϊρίνια) και έχουν δημιουργήσει 6 (4 ο Βιεϊρινια κι από μία Κάμπος και Μακ).

Στην ΑΕΚ έχουν βάλει 6 γκολ (3 ο Χριστοδουλόπουλος, 2 ο Μάνταλος κι ένα ο Κλωναρίδης) και έχουν δημιουργήσει 2 (Μάνταλος).

Και στον Ολυμπιακό έχουν δώσει 5 γκολ (Μάριν 3, Πάρντο 2) και έχουν δημιουργήσει 9 (4 Πάρντο, 3 Μάριν και 2 Σεμπά).

Δηλαδή ουσιαστικά μεγάλες διαφορές δεν υπάρχουν. Και του Ολυμπιακού είναι και πιο παραγωγικοί.

Για να ξέρουμε και τι στην πραγματικότητα γίνεται…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.