Πτυχιούχος Νταμπίζας

Gazzetta team
Πτυχιούχος Νταμπίζας

bet365

Μετά από σπουδές και σεμινάρια σχεδόν 2 ετών ο Νίκος Νταμπίζας πήρε και επίσημα το πτυχίο του στο sports managment από την UEFA.
Ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης παρακολούθησε μαθήματα 16 μηνών της UEFA και πλέον γεμάτος γνώση είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Νταμπίζας παρακολούθησε το MIP της UEFA δηλαδή το Executive Master της Uefa για πρώην διεθνείς παίκτες στο αθλητικό μάνατζμεντ αλλά και στην διοίκηση συλλόγων και ομοσπονδιών.
Πρόκειται για επιστημονική κατάρτιση που δίνει την δυνατότητα σε μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου να μείνουν στον χώρο και να βοηθήσουν στην εξέλιξη του αθλήματος μέσα απο την εμπειρία αλλά κυρίως μέσα από την γνώση!
Ανάμεσα στους αποφοίτους ήταν ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, μεγάλο αστέρι της Λυών αλλά και της Εθνικής Βραζιλίας, ο Ραι, αρχηγός στο παρελθόν της Παρί Σεν Ζερμέν καθώς και ο Σεμπάστιαν Κέλ, πρώην αρχηγός της Μπορούσια Ντόρντμουντ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα