«Σπιρουνάτη» Λίβερπουλ με Κλοπ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
«Σπιρουνάτη» Λίβερπουλ με Κλοπ

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα ετοίμασε γι' ακόμα μια αγωνιστική μέρα τις προβλέψεις του και επικεντρώνεται σε Αγγλία και Τουρκία!

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Ευλογημένες Κυριακές με τρομερά παιχνίδια. Όσο κι αν γίνεται ακόμα πιο δύσκολη η μελέτη, τόσο περισσότερο το... πανηγυρίζουμε αν η λιακάδα απ' έξω φτάσει και στον λογαριασμό με τις επιλογές μας.

Όμορφο το «Γουέμπλεϊ» κάτι τέτοιες μέρες, αλλά ο Κλοπ μάλλον δεν λογαριάζει από... καιρικές συνθήκες όταν κοντράρεται με την Τότεναμ. Για πιο αργά, πάντως, όταν πέσει το σκοτάδι, έχουμε το μεγάλο ντέρμπι στην Τουρκία... Ας τα δούμε και τα δύο!

Στο Λονδίνο και το «Γουέμπλεϊ», η Λίβερπουλ κοντράρεται με την Τότεναμ, μετρώντας 9 ματς πρωταθλήματος δίχως αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στα «σπιρούνια». Η τελευταία φορά που οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν σε αυτή την κόντρα, ήταν τον Μάρτιο του 2014, ενώ, από αυτά τα 9 παιχνίδια, στα πέντε από αυτά έχει βρεθεί στον πάγκο του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ ο Κλοπ και είναι αήττητος με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Στο 2,30 η νίκη της Λίβερπουλ με draw no bet στη bwin.

Στην Τουρκία υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι της Γαλατασαράι με τη Φενέρμπαχτσε, με τις δύο ομάδες να έχουν παρουσιάσει στα εννέα από τα τελευταία 11 μεταξύ τους παιχνίδια, το G/G. Αυτό το σημείο εντοπίζεται στο 1,65 στη bwin, με τη «τσιμ μπομ» να βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και να έχει μια μεγάλη ευκαιρία ν' αποσπαστεί στο +8 από τη μεγάλη της αντίπαλο. Στο 1,87 η νίκη των γηπεδούχων στο «Τουρκ Τέλεκομ Αρένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα