Ντέρμπι δίχως ανάσα

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ντέρμπι δίχως ανάσα

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα δεν ήξερε από που να ξεκινήσει με τον... χαμό των ντέρμπι αυτό το Σαββατοκύριακο, σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία!

Καλημέρα φίλοι μου!

Μα επίτηδες το κάνουν; Αλήθεια τώρα...

Να βάζεις στόχο να βγεις λίγο από το σπίτι, να πας για λίγο περπάτημα, να σκέφτεσαι ίσως και να επισκεφθείς λίγο το γυμναστήριο (γιατί το “Από Δευτέρα” δεν...) και να πέφτουν όλα τα ντέρμπι μαζί!

Κι αφού πείσαμε για τη διάθεσή μας να κουνηθούμε λίγο από τον καναπέ και τον υπολογιστή, ας μιλήσουμε για την ευτυχία του κάθε άνδρα! Φίλοι μου, αφού δεν μπορούμε να είμαστε σε κάποιο από τα μεγάλα γήπεδα όπου θα επικρατήσει τρέλα, ας την απολαύσουμε από την τηλεόραση...

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει φύγει νικήτρια στις τρεις από τις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στο Άνφιλντ (μια ισοπαλία και μια ήττα τα υπόλοιπα αποτελέσματα), με το «διπλό» σε στήριγμα Άσου No bet, να πληρώνει στο 1,70 στη Vistabet. Επιπλέον, η Λίβερπουλ, έχει μόλις μια νίκη σε οχτώ ματς απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους» σε όλες τις διοργανώσεις... Με εφτά γκολ σε εφτά αγωνιστικές, ο Ρομέλου Λουκάκου κάνει τον Ζοσέ Μουρίνιο χαρούμενο και σε πιθανό σκοράρισμα στο ντέρμπι, ο Βέλγος έχει απόδοση 1,95. Είναι fit παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στα πρόσφατα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ και είναι από τα παιχνίδια που... δείχνουν τον μεγάλο στράικερ.

Στη Μαδρίτη και το «Αλφόνσο Πέρεθ», η Ρεάλ φιλοξενείται από τη Χετάφε, η οποία έχει καταφέρει να μην ηττηθεί από τις Ατλέτικο και Μπιλμπάο, ενώ οι Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα έχουν πάρει νίκες εις βάρος της με τα χίλια ζόρια. Η «βασίλισσα» έχει ανάγκη να πάρει μπρος και ν' αρχίσει να επιβάλλεται των αντιπάλων της στο πρωτάθλημα, έχοντας βρεθεί και στο -7 από την κορυφή. Το χάντικαπ των δύο τερμάτων για τους «μερένγκες», εφόσον καταφέρουν να το καλύψουν, βρίσκεται στο 2,65 στη Vistabet.

Ίντερ και Μίλαν σε ακόμα ένα DerbydellaMadonnina, ετοιμάζονται για αποτέλεσμα – δήλωση για τις προθέσεις τους τη φετινή σεζόν. Οι «ροσονέρι» έχουν ηττηθεί από Ρόμα και Λάτσιο στα δύο ντέρμπι μέχρι στιγμής, ενώ οι «νερατζούρι» πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημά τους από το 2002. Στα τελευταία τρία μεταξύ τους ντέρμπι έχουν σημειωθεί από τρία γκολ και πάνω (3-0, 2-2, 2-2), με την απόδοση για 3-4 τέρματα στη Vistabet να βρίσκεται στο 2,45.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα