Καμία εθελουσία, καμία εγγύηση

Καμία εθελουσία, καμία εγγύηση

Gazzetta team
Καμία εθελουσία, καμία εγγύηση

bet365

Από τον Παναθηναϊκό διέψευδαν τόσο το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, όσο και την εγγύηση για πληρωμή των οφειλόμενων στους εργαζόμενους.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Ιρλανδία – Ουαλία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Σε κατηγορηματική διάψευση των όσων είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τους εργαζομένους στην ΠΑΕ, την Δευτέρα, προχώρησαν από τον Παναθηναϊκό.


Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Έθνος» ανέφερε πως ο οικονομικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος είχε συνάντηση με τους εργαζομένους, όπου μεταξύ άλλων τους ενημέρωσε για δύο πράγματα...

Πρώτον οτι ο Γιάννης Αλαφούζος σύντομα θα πληρώσει τους μισθούς ως και 30/9.

Και δεύτερον οτι θα τεθεί σε λειτουργία πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου...

Τίποτα από τα δύο όμως δεν φαίνεται να ισχύει, τουλάχιστον όπως ενημέρωναν οι «πράσινοι» το πρωί της Δευτέρας. Ούτε εγγύηση υπάρχει για τις πληρωμές των υπαλλήλων, ούτε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα